Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Zajec is mondott valami olyasmit,hogy mar gyerekkent is kiallt magaert,meg nem hagyja,hogy a fejen ugraljanak. Biztos ez csak valami karmikus veletlen lehet,kicsi ez a forum.
Próbáld ki! Vegyél forintért aranyat 350-es dollárnál, aztán add el pár hét múlva 385-ös dollárnál ha a az arany ára nem változott dollárban, mondjuk 2600 USD/uncia végig. Meg fogsz lepődni, de pont úgy felmegy az ára forintban a HUF szakadás esetén, mint az euró, vagy a dollár. Te jó ég, most már mindent értek. Nem csak sötétség van, hanem sötétség a köbön.
A FO$rint a világ közepe, az órigó! Minden ehhöz képest mérnek! Itt van a világ szentszűzmária szentszívcsakrája is, ha jól tudom ;) Bár lehet nem vagyok a legobtimistább, de én inkább úgy érzem, hogy az @nusza van itt és tűzhányóként ontja ránk a folyékony extrahíg bélsarat. Amit még egy ventilátoron keresztül szétcsapatnak, hogy mindenkinek jusson mindenképp az áldásból. Csak a nertársak figyelik hermetikusan elzárva üvegfal mögül a nép vergődését.
“ Aranynak jó a HUF gyengülés.” Te szomorúszemű aranyborjú, azosztigen. Szentül meg voltam győződve hogy az aranynak full mindegy a forint árfolyam. Ő úgy csak van hiába rángatja fel le a görcs a forintot a toronyház lépcsőjén. De én elismerten nem értek hozzá. Például olyanokat képzeltem hogy viszonylag stabil devizában lehet értéket nyilvántartani, volatilis bitcoinban, forintban, meg zimbabwei fabatkában pedig spekulálni lehet, de számolni is nehéz időpillanatot melletéve hogy mely árfolyamról beszélünk. Dehát akkor az arany értékét is a forintárgpfolyam adja meg. Ez mar a mato féle kozgazdaságtan tankönyv?
Egy jó erőben lévő deviza legfőbb ismérve, hogy úszik a vízben, mint a balta nyél nélkül. A jó erőben lévő kopogtat a 408 ajtaján. https://imgur.com/a/vjrPRj4
(XAUUSD) Azt is miattad töröltem, úgy felidegesítettél azzal a madeinezéssel. Nem akartam újat csinálni, de csak nem hagytad abba a törlésem után sem, muszáj volt visszajönnöm, megvédenem magam. Aztán itt ragadtam.
A FO$rinterő az ábrán lankadást ábrázolna. Amit jelen háborús helyzetben nem engedhet meg magának a nép, ráadásul minden idők legnagyobb gyermekszületése és legnagyobb családtámogatása mellett. mimAGYARok vagyunk a legjobbakis mindenbeeeennnn ria ria, HALYRÁÁÁ Mogyoróország, hajrá mogyorók, hajrá répák & vakrépák, meg lórépák...!!44!4!!!!
Értem. ha én teszek közzé itt EURUSD-t, hogy faszán hozott,akkor az ugye kit érdekel kategória,meg nem én vagyok a forintpiac,főleg, ha segítő szándékkal közzé is tettem előtte. Ha te belököd a portfóliód, ami nem full forint, az meg akkor úgy jól van. Whatever...
Nekem nem a forint árfolyammal van bajom, mert az számomra valamiben jó ha erősödik, valamiben nem. Cirka 50%-50% van PMÁP és Arany a likvid pénzemből. PMÁP-nak rossz a HUF gyengülés. Aranynak jó a HUF gyengülés. Aztán bolti vásárlás szempontjából rossz a HUF gyengülés, de nővérem svájci frank nyugdíjának meg jót tesz a HUF gyengülés. Érzelmeim nálam is boldogok ha szakad a forint, mert utálom Orbánt és bandáját, és szívjanak akik rászavaztak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)