EU versenyképessége nem most omlott össze. Nem ismerek pontos adatokat, de pl a holland gáztőzsdei ár elég szépen visszajött 2022 óta, és azt sem hiszem, hogy a kínai piacokat a gázár miatt veszítette el a német, lásd pl. a napelemekkel mi történt már jóval előtte.
A migránsokat akkor nem az Aszad oldalán történő brutális orosz beavatkozás szabadította Európára?
Az eu-s hadiipar talán a Rheinmetallon kívül elég picike azt gondolom. A lengyelek sem kértek sorszámot a Marderekért, hanem mentek oda, ahol gyorsabban kapnak (Dél-Korea).
Szóval nekem úgy tűnik, az orosz agresszióért azért mégis csak az USA a hibás nálad. Meg az autóipari túlkapacitásokért.
Nem vagyok naiv, de ha a kancsuka meg a kóla között kell választani, nem remeg meg a kezem.
A migránsokat akkor nem az Aszad oldalán történő brutális orosz beavatkozás szabadította Európára?
Az eu-s hadiipar talán a Rheinmetallon kívül elég picike azt gondolom. A lengyelek sem kértek sorszámot a Marderekért, hanem mentek oda, ahol gyorsabban kapnak (Dél-Korea).
Szóval nekem úgy tűnik, az orosz agresszióért azért mégis csak az USA a hibás nálad. Meg az autóipari túlkapacitásokért.
Nem vagyok naiv, de ha a kancsuka meg a kóla között kell választani, nem remeg meg a kezem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)