Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem Trumpi nyer, ő kell a dípsztétnek. Trumpék hibáztak a szemétszigetezéssel de ezt gyorsan korrigálták biden szemét szavazóival. Zelinél is látszik, hogy fel tudják építeni amit akarnak. Már a filmsorozattal kezdődött és simán behúzták. Az emberek kiszámíthatóak.
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-10-28 12:49-ig (40 nap, 1 óra, 0 perc) A moderátor indoklása: Látjuk, hogy nagyon frusztrál a sok sötét ember, akiket a te mérhetetlen intellektusodnak el kell viselni. Megértjük, tényleg, de miért nem hagyod meg őket ebben a sötétségben, és te miért nem keresel egy olyan helyet, ahol a hozzád hasonló zsenikkel vagy csak összezárva? Legközelebb már segítünk ebben.
Te vagy a nagy jelentgető. Idézném a PF modit. "Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-09-10 12:15-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)A moderátor indoklása: Személyeskedés. Jelentgeted fel a fórumozókat tizedannyiért, amit te minden nap leosztasz. Ha nem sikerül barátságosabban, végleg kitiltunk."
Vigyázat! Jelentgetős Ibiza Nudli zajec már nagyon eladná a stratégiai euróját a csúcson, amit majd természetesen aljon fog visszavenni, ahogy szokta. :) Ki akar tömni. Vigyázat! :))
Tavaly valami ertelmes forumban a megafosos vedte a plusz nullat,aztan eltunt mint ahogy zajec is fog,mikor kiderult,higy bizony csunya minusz lett. Ilyenek ezek. Ez van kiadva,ezt kell csinalni.
Igen, feltűnően kussban vannak. 6 hét alatt gyengültünk cirka 17 Ft-ot és csendélet van, legalább a 400-at támasztották volna. Most meg már ott tartunk lassan, hogy 410 Ft alatt ajándék.
Sztem hamarosan elköszönünk zajec nicktől,majd megnézzük,ki jön helyette, nullkilóméteres,vagy beesik egy gaguse,abból már lehet következtetéseket levonni.
Nektek ezt oktatják a pártban vagy a megafonban, hogy a védhetetlent is védeni kell? Q4-re készülhettek a pártközpontban, hogy K.O. annak is, október gyalázatos lett. Ha a következő 2 hónap is ilyen lesz, akkor kipipálható az idei plusz nulla is.
dolgozom. lazulok veletek. Tudtommal te külföldön vagy menőcsávó. akkor miért nem a külföldi haverokkal csetelgetsz? Mit keresel itt? Itt minden pusztulat csak a negatív hullámok terjednek. Szippantsd be a szabad világ éltető oxigénjét.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)