Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
C hullám ide vagy oda, a rangéja itt van 380-400 között. Ha pedig legalább 12 helyet nyer a Fidesz az ep-ben, akkor kitör a béke és a forint rangét vált és megy 300-350 közé. Így savazzon mindenki vasárnap. Csakabéka!
de lehet csak először a "kukit" fogadd el aztán a feliratkozást....de a cikk az maga a pongyola megtestesülése egyebekben. itt egy óra alatt többet olvasol össze :D
Szerencsére ezt a szemetet meg sem tudom nyitni mobilról, mert a feliratkozásos tolakodás úgy beúszik, hogy mást nem látsz, de elutasítani meg nem lehet. Profik.
+1,es szeva amugy! Fura modon a jugoszlav haboru,ami gyakorlatilag mellettunk volt (az f16osok felettunk fordultak celra),de valahogy nem volt haborus inflacio,haborus veszelyhelyzet,es haborus retorika. Mondjuk 2 eve orbannak mar programja sincs,igyhat ertheto,h ez maradt,a felelemkeltes. Az alcsony iskolazottsaguakra amugy is kivaloan hat.
Most nézem, hogy a mocskos Gyurcsány idejében hatalmas volt a külker többlet... Orbánt meg talán meg is koronázzák érte..... --------------------------------------------------------------------------- Forintban a C hullám fut... "amit nem tesz meg pontban, azt meg teszi időben".... Olyan ez mint a forma 1-ben: A versenytáv 300-km.. de ha ezt valami oknál fogva nem tudják lefutni, akkor a 2-órás versenyidő vet véget a versenynek... A C hullám nem tette meg pontban, de megtette időben... 1-2 hét lehet vissza és újra gyengülő pályára indul...
Technikailag benne van az erosodes. Ha eltekintunk attol,h nincs az a fene nagy jolet,amit hazudnak,mert mindenki bizonytalan,visszafogja a fogyasztasat,akkor a tobblettel valoban lehet fedezgetni a forintot,meg az MNB is jatszadozhat az arfolyammal. Nekem a nagyon nagy kerdes,hogy megvolt e mar a nagy C hullam (sztem nem) es ha jon,akkor annak elvileg tornie kell a regebbi trendvonalakat,amik uj idoszamitast okozhatnak. De mar nem biztos,h ennyire fekete-feher a kep,mint mondjuk 2018-19 kozott.
Valami nem kerek. Sokkal erősebb forintot indokolna ez a hír. Lehet, hogy jön is szép lassan. Mindenesetre szerintem nem kell a forint ellen játszani nyáron. Van miből védeni ez látszik. Akinek nincs az vegye, de a 400as szint erős pszichológiai ellen állás. Inkább megint lefele várnám. Lassan a negyed éves keresztre lehet spekazni, annak aki akar. A hónapos Bollinger még nagyon tág. Szukulnie kell.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)