Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pár napja írtam, hogy a narancsos bűnözőknek nagyon nem érdeke az “ erős” forint. Írtam, majd kiállítják a Kósa Lalit mondjon valami okosat, ha túlzottan erősödne a Ft. Ebben tévedtem, most már a Nagy Marcika az új Kósa Lali.
Pedig biztosan ez lesz. A másik út ortodox. (Adóemelés, kiadáscsökkentés, fiskális fegyelem. Ráadásul éveken keresztül) Na ezt biztosan nem vállalják be. Egyszerűbb leértékelni és elinflálni.
A forint hunyorogva nézve a 2020-as szintektől (370) nincsen messze. Ha az elmúlt évek inflációjának csak a felével értékelik le a forintot az euróhoz képest, akkor máris 450-nél vagyunk. Hajrá! Előre!
Amúgy azzal érdemes tisztában lennie mindenkinek (főleg azoknak akik tartós forint erőben reménykednek), hogy a high pressure economy alapfeltétele a magas infláció + deviza leértékelés. Lehet ezt csinálni. Hajrá! Végülis Törökországban, Venezuelában sem állt meg az élet.
Kitörés...1945-ben, na az volt kitörés. Ez a mostani csak soros gyuri bácsi ármánykodása. Majd reggel Navra kiáll és bemondja, hogy jönnek az eu-s pénzek. Nem lesz itt semmi gond.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)