Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
hidd el, nem beszélünk össze. Nálam crypto, álompapír, céges részvényt is zsákolom, sima rv, meg ingatlan passzív jövedelemnek. Én így nyomtam ;) Olaj érdekes lehet, még soha nem játszottam vele
Na de alljunk meg. A cimborad azt mondta,h a forinton,pmapon kivul barmi az vak szerencse. Akkor most miert hozod fel a BTCt? Amugy ebben egyetertek veled,es menni fog ez feljebb,de akkor most egyezzetek ki,h mi a kommunikacio. Arany,olaj,btc es dax volt nalam tulsulyban iden.
Az alkimista csapat akinek sikerült a Forintból FO$rintot csinálni! FO$rint ismét a legsz@rabb! Hát sajnos nem olyan jó erőben lévő stabil deviza, mint a román lej. */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* "A nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti
gazdaság állapotát (erejét, produktivitását), a politikai rendszer
stabilitását. " /* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* */* https://imgur.com/a/5mumwO7
nem baj hogy bizonytalan vagy, sokakkal megesik akik eur-ba tették a pénzüket 2 éve.... tudod, diverzifikáció: legyen crypto, álompapír, arany, részvény, eur, chf és usd, ingatlan. Persze a lehetőségekhez mérten, de máris nuygodtabban fogsz aludni ;)
Tudod, az az igazság, hogy a tőzsdén 90% feletti a bukók aránya, viszont azt már megtanultuk itt a propagandistáktól, hogy van a forint, meg a magyar állampapír, ezekel viszont 100%-osan lehet nyerni. Na ezért vagyok én egy kicsit bizonytalan.
Amúgy 2010-től lett az divat, hogy a fórumokon megjelentek azok az emberek, akik a kormányproganda szempontjából lényeges kérdésekben, olyan adatsorokkal rendelkeztek, hogy leesett az ember álla.
Itt arra céloztam, hogy amíg a kollégák itt várják 2 éve a 600-as árfolyamot, addig a btc nyomott 1 triplát, a ft-ra 2 év alatt kaptak volna kb 25-30% kamatot, de még a tőzsdén is lehetett duplázni. Szóval igazából bármibe raktad a pénzed hoztott, kivéve ha a ft ellen fogadtál, főleg a 440 es vételekkel ;)
"Ami a konkrét számokat illeti, az Európai Sajtó- és Médiaszabadság
Központja (ECPMF) 2021-ben Németország tekintetében összesen 83,
médiamunkások elleni fizikai támadásról számolt be. Ez az érték
meghaladta a 2020-as negatív rekordot is, amely 69 támadást jelentett" Vajon milyen ember az, aki egy európai országról ilyen adatokat tud fejből köpni?! Felkészült, felkészített?!
Amugy lesujto,ahova a kommunikaciot,az egymas kozottit is,lezullesztette a vezetoseg. Nyilvan tudatosan,de ezt egy esetleges valtas utan is atom hosszu ido lesz helyreallitani. Ez a forum a tipikus peldaja,de a napi eletben is tapasztalom. Ez azert mondjuk egy evtizede nem volt ennyire jellemzo.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)