Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
360-hoz nem tudom pontosan milyen USD társulna, gondolom 340 környéke. Nah ott eladnék mindent, ami magyar instrumentumom van és valamilyen arányban USA bond + ETF.
Simán benne van a charzban a 360 tetszik, nrm tetszik. A hónapos ellenállásról pattanunk vissza. Ha lesz még egy hónapos hullám lefele, nyilván jóval kisebb az bizony kb. majd oda jön. Sajnos most pénzt keresek és nem csinálok, de azért még mindig nem dobom a forintot. Jövőre kell szerintem esznél lenni. Évvége jön. Ha nem jön nagy tőzsdei bukó, akkor szerintem még nem száll el a forint idén. Sőt lehet , hogy jön az utolsó tánc mindenhol. Nem lennék meglepve azon sem. Most megy a küzdelem de nagyon melyről indult a forint, szerintem még nincs itt az ideje, de az is igaz hogy a fekete napok általában októberben jönnek. Meglátjuk.
Részletes, minden igényt kielégítő "elemzéseinek" köszönhetően várom még mindig a 350-es EUR vételi lehetőséget, nem tudjátok véletlen mikor érünk oda, vagy szerintetek át lettem verve? :D
Az elmúlt időszakban nagy dolog történt. Eddig kuszaszem verte a kis eszközét. Mostanra átléptünk abba az időszakba, amikor már csüngőpoci 9kerbe járó ember veri neki. ugye be kellett segítenie az mnbnek https://www.youtube.com/watch?v=UFeK9BnEk5k
Vér, veríték, könnyek... de csak pluszba ért a TL56 is tegnap. Kicsi plusz, 7% három hét alatt, de komoly minuszban is járt, néha egészen közel a kiütéshez, szóval nem vagyok elégedetlen. Amúgy a 7% három hát alatt az éves szinten kb. 90%, szóval ne sírjunk :) Nagyon rosszkor nyitottam, száguldó vonatra nem ugrunk fel... ismét beigazolódott. A TL56-tól búcsút vettem, öreg vagyok én már az idegeskedéshez. TL57 és USDHUFTL36 tartom, várom a további emelkedést, ha mégsem, zárok időben, ott már bukni nem fogok. Még ha eljön az EURHUF 360 és vele előkerülnek az épp nyaraló sortos fórumlakók, akkor se. :)
és miért lenne pontosan a 400 a vége? A múlt éves sávban vagyunk, amelynek a vége jelenleg 432, de semmi sem garancia arra, hogy az megfogja. Húzz az éves range-re egy fibonaccit, rohadtul nem 400 a vége!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)