Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Na ezert akarok bevasarolni, mert ebből sok jo nem fog kisulni, ez mar vérre megy majd Marci részéről. Utolso beszallok következhetnek majd. De a 370et en is varom.
szerinted lehet így van, de nem ez a valóság. Próbálj igaz dolgokat írni , mint én és akkor meglátod téged is kedvelni fognak.Egyet ne feledj! Ez nem az M1 népe! Itt azt senki nem fogja megenni véletlenül sem a propahantát/narratívát. Attól még, hogy nagy kék plakátokon kiírják, hogy jobban élünk, attól az még nincs így. M1 népe nem jön ide fórumot olvasni sztem, mert ők ott megkapják a TUDÁST és az nekik elég. úgy is lehet boldog életet élni.
MDAX, RUSSELL2000 nagyon csúnya. Jövő héten akar le is törhetnek. Akkor a forint se fog jól kinézni. Negyed éves gyertyák érdekesek lesznek. Nem biztos, hogy új alj lesz bármelyik forint páron.
Inkább azt kellene kitalálni, hogyan lehet megelőzni a bankpánikot, ami a legjobb bankokat is szar helyzetbe tudná hozni. Pl. automatikus kifizetési korlát.
Viccet félretéve én is valami beavatkozást várok, ha nem is eladást. Már ha nem olyan lusták a németek, hogy ne dolgozzanak hétvégén (simán kinézem belőlük...)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)