Sziasztok,
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.
Pedig izgalmas lenne a miért hova xelek téma, de talán másik topikban. Ha már többek közt ez azért alakult mert állítólag mindenki téged anyázott amott ;) Örülök hogy átjöttél.
Nem ez nem a DNS re értem: https://azonnali.hu/cikk/20190815_igy-fog-kinezni-magyarorszag-2034-ben-ha-nem-lepunk-valamit Ezt azokta értem akik olyan közegben nőnek fel, akik nem tanulják meg mi a munka, mi a munka értéke, akiket nem lehet integrálni, mert az együttélésre nem képesek, akik az iskolában nem akarnak tanulni. (Ilyet fogunk egyébként látni a Németekné is, a néhány muzulmán nemzettel- volt munkatársam, tudom... ) Én ezt nem általánosítanám le egy kisebbségre, mert magyarban is van ilyen sajnos. Aki dolgozik, és be tud illeszkedni a társadalomba, azzal semmi bajom ;) .
Hát, tudom a nemzeti keveredésemet 1700as évekig, vicces hogy dns teszt is visszaigazolta (némi meglepi töredék százalék félszigeti arab a török idökre datálva a higulás alapján, meg egy kis meglepi germán töredék) Na és akkó mi van? Ennek aztán semmi köze a politikai katonai és pénzügyi eus szükségszerűségekhez. Attól még lehet magyar íróktól olvasni ha ez a magyarság veleje. Ha valaki nem a kortárs nemzetközi scifit olvassa angolul hobbiként :) Szóval u s of eu hajrá. Egy amcsi standupost néztem a netflixen, ő mondott olyasmit hogy egy texasiban meg egy kaliforniaiban csak gondoljuk hogy több a hasonlóság mint egy skótban meg egy magyarban. :)
Az ok hogy az Open Society egy országokon átívelő alapítvány ami igazságosság, oktatás ügyébben működik, és a lenti hozzászólásban a szó pejoratív értelmét vettem alapul (ahogy a kormány beállítja). Remélem így érthető.
Nem hiszem, hogy bárki a nemzeti öntudat lebontására törekedne (pláne mert nehéz definiálni ezt), az viszont biztos, hogy egységesebb, bátrabb európai fellépés nélkül marad a visszacsúszás és a saját értékeink folyamatos erodálása azt azokat nem éppen osztó hatalmakkal szemben. Szerintem amúgy eléggé félreérted miről szól az "open society"
Ez most akkor nem lesz egy kedvelt HSZ? de az EU, gyakorlatilag a Sorostervet valósítja meg (Open society), ha így nézzük Amerika kezdte, a lehetőségek országával, most németország-svájc-ausztria ez (legalábbis a magyaroknak), aztán kérdés, hogy ez meddig lesz így, és mikor kezdik a nemzeti öntudatot fokozatossan lebontani ? Franciák- olaszok erre különösen érzékenyek, de a német is büszke a származására...
EUR/HUF - trollmentes
Az EUR/HUF egy kiváló topic, viszont nincs moderátor. Nyitok egy újat, hátha fennmarad. A terv szerint nagyjából mindent lehet, kivéve gyűlöletkeltő tartalom, illetve flood / szándékos trollkodás. Ugye ezektől szenved az eredeti topic sajnos.