A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Miert oda? Hetesen ez egyertelmuen 418ra vagy fole mutat. Nalam tovabbra is a chfhuf short a celkeresztben, de csak 8-10ft-tal feljebbi eurhuf valamit 0,94-0,9350 kozotti eurchf eseten lepem meg. A ketto persze egyuttesen nem biztos hogy teljesul. 🤔
Nekem főleg UsdHuf eléggé annak tűnik, de akkor mondjuk csak úgy konstans huf gyengülés:) Hétvégén nézegettem a chartokat, eur longokat múlt héten zártam 401.5 körül, ma usd longok is zárva 374.5ön. Egyiket se bánom, ugy érzem itt már maximum fejni lehet a párokat pár pontért, RR alapon túl sok a kockázat. Ráadásul EurUsd ahogy szamitottam ra megakadt az 1.0774 szignifikáns tamaszon, választások előtt nem hiszek sikeres kitörésben. Egyetlen párban maradt pozíció, nem is kicsi (de még bizonytalan vagyok a további bővítésben) ez a ChfHuf short.
Sztem ez a gyengülés eddig nem igazán volt impulzív. Szép masszívan dobta a magasabb aljakat, beháromszögelt, aztán ahogy várható volt, kilépett. A hetes charton, ha most jön gynegülés, na, az lesz sztem impulzív,legalábbis a Bollinger alapján. 490ig még nem látok, de ha ez mág csak az első hullám volt, akkor nagyjából kiszámolható lesz majd. ATH kb biztos, MNB is keresni akar, a shortosok is,mármint a forint shortosok,ahhoz meg le kell nyomni a swapot gyorsan, hogy megérje. Gyorsulásra számítok,de a tévedés joga ugyebár fenntartva. EURUSD kis korrekcióval sztem 1.04 környéke lesz majd.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!