A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Te elmúltál már 50 éves? (Én még nem) TLRY rakétád is földbe állt, vagy elvágtad a veszteséget? Leszavazták a rekreációs célú legalizálást Floridában és a két Dakotában, de az orvosi célú felhasználásnál az átsorolás még napirenden van.
De szep lett volna meg egy kis gyengules tegnap :( szomoruan veszem tudomasul, hogy a chfhuf bomba uzlet lett volna ha van egy kis batorsag a korai nyitashoz :(
Hát ez nem az én napom volt. Mondjuk szerintem nagyon közel lehetünk a tetejehez a tőzsdéken. Mindenesetrearadok a forexnel. Meg ha, most a rossz lóra is tettem tegnap. Nem hiszek Trumpban sem.az USAban. Ha Warren Buffer kitaraz BAC és AAPL bol ott csúnya világ jön. Az öreg 325 MRD cash 271MRd részvény aránya vagy csak annyit jelent, hogy megoregedett és már a fiatalok kirohogik, vagy acsunyasag jön. Továbbra is az a mondanom, hogy aki medve piacon kerekedett az elmúlt már 50 eves. Nem akarom látni a következő medve piacot..szörnyű lesz.
Én próbáltam semleges maradni a választásokban, de azt gondoltam a 30yr yield lejjebb mehet akárki is győz, csak szűnjön meg a bizonytalanság. A 30yr us treasury-re vettem call opciót, erre egy nap alatt esett 2%-ot mert 5%-ot ment fel a yield egy nap alatt (opció kb nullára ment). Nem nagyon hiszik Trumpnak hogy legyőzni az inflációt :)
Én úgy tanultam, hogy nem kötelező visszapattannia, viszont ha átrohan rajta az nem jó ómen. Ez most szépen elvan ott a sávban, de ahogy nézem nem is nagyon ment 1.272 fölé. Nem tudjuk meddig tart ki a hurráoptimizmus!!! :)
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!