A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Meglátjuk. A 397 megvolt. Meglehet a 402. Treasuryvel nehéz lesz, mert lehet, hogy pont zárva leszünk. Én nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a mai amcsi adatnak. Szerintem a dollár kis fehéret ad Negyed évesen, picivel 1,105 alatt. Utána egy kicsit feljebb beleütközik a lejövő Bollingerbe. Ez a terv a következő néhány hétre.
Ha igazad van, akkor a 3szog tört. Felszakadhat 400ig. Szerintem nem fog. Mind naposon , mind hetesen kezd kifáradni. Nem hiszem , hogy hónaposon ellentétes jelet kapunk, most az van. MACD vissza kellene tolni negatívba, az RSI pont metszeni készül. Nagyon bizonytalan az egész set up. Ha a hónapos validalodik, akkor kicsit baj van, mert nálam a havi Bollingert is megtolja és 420 körül a Negyed éves felső szára.
Lehet, hogy más beállításokat használok, de nekem most ütközik bele a felső szalagba, az alsó szalag és a felső majdnem párhuzamos, enyhén meg van tolva a felső. Stooq ot nézek a Bollingerre.
Lehet, hogy már meg is volt. A napos azért kezd elfáradni, a hetes gyertya várjuk még a véget, de fordítónak tűnik. Hónaposon kicsit aggasztó, de lehet még húzni kicsit alacsonyabb szintekre. Az biztos, hogy funda alapon a forint nagyon nem vonzó lassan. Lehet, hogy a következő néhány hónap a hónapos Bollinger szűkítéséről szól majd.
Lemaradtam a heti lefelé korrekcióról, 396.50-en álltam, de 20-ig ment. :/ Hagyományosan március közepe-vége a forint időszakos teteje, szerintem hamarosan meglesz. Én most 398-402 között látom, itt nyitom egy shortot, plusz egy magasabb strike-os opciót.
Az ügynökségek külön brókercégek, de az Erstén keresztül kötnek, az Erste biztosít mindent. De ezek szerint Te az Ersténél vagy ügyfél, ha közvetlenül onnan hívnak.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!