A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
435-nél senki nem hitte el, hogy 367-ig lejön. A pszichó ott volt és van a forint oldalán még mindig. De ez egyelőre csak egy kósza ötlet, jobban meg kell vizslatni.
https://kephost.net/p/OTc5ODY5.png én is hasonlóan gondolom. főleg amiatt, mert ha összehűzom a 435-389-es csúcsot, meg az alsó trendvonalat, nagyjából 380-nál metszik egymást. Bár szerintem már a 382-vel is meg kell dolgoznia, 1h-s kitörés (392-ről húzva): https://kephost.net/p/OTgxNDA1.png Ami talán érdekes lehet ebben a sztoriban, hogy merre megy az eur usd. Én belelátom a héten az 1.082-t: MA200 visszateszt, túl sok piros hetes gyertya van egymás után, 0 zölddel, ami durván 0,6%-ra a mostani szinttől. EUR HUF mai padlóval számolva: 383*(1-0,006)=383*0,994 =380,7
eur huf: A napos trendvonal, valahol 381 környékén van. Most a napos boli közepét teszteli: 383.8 2h RSI 22, 4h 35 ha ez elesik a boli közép, én 381 környékén már vennék TL-t, 378-nál hígítás. Bár inkább a TL57 fele kacsintgatok már. Csütörtökig várok egy kis happyra, beetetés, hogy hátha mégis emelnek. EKB nem fog emelni, túl beszariak.
Én EKB előtt nem nyitok már, Amcsi infla adat is lesz meg kell várni. aki poziban van ne kapkodjon, de az a pénz az enyém ami már a zsebben van nem grafikonon van. :)
usd huf 1h-s, ahogy én látom: https://kephost.net/p/OTgxMzE5.png Egy kicsit lefele várnám még az usd huf-ot, így az eur huf-ot is. usd huf 357 / 356.5, az volna a logikus, hogy ezt visszateszteli, nem pedig 358-ról fordul: ezt jelöltem a zöld karikával. kék vízszintes, kék szűkülés, kitörést várnék, mivel eur huf 2h rsi 27, gyanús. valahogy a sárga és a lila találkozásánál tesztelheti mindkét "csatorna" tetejét. Kitörés: fel: célár ismételt 365 (4h bolitető) Letörés: le:: 354 Ami szintén megfigyelhető: Baljós jelek, eur huf 4h bolialjt alig-alig tudja lefele tolni. eur huf 384.5-ön ül. Innen tört ki. Vagy hamarosan csinál egy 1HUF-os letörést, és elkezd erősödni, vagy jön egy szép rakéta, "hétindító" a Hold fele.
Kártyás fizetés (ingyenes) utalasnak van valami minimális díja. Kifizetés szinten kártyára vagy számlára. A kártyás fizetés azonnal megjelenik, a kivét max 72 óra
Jajj gyerekek. Nem akarok ezért Erste-s számlát nyitni. Tudom,h roh@dt sz@r és lehúzás certizni, de azért "önmagában" a certi is hozza azt, amit a többi, csak jobban lehúz péntek-hétfő között. Amúgy, HA mamlasztól veszek, árjegyző előtt 0.3-0.5-el, akkor gyakorlatilag ugyanott vagyok. Certi: Daily-Swap nincs, csak heti (péntek-hétfő között), max hétfőtől + 1hétig tartom péntekig, tehát 1 swapot szívok be. Tudom..önmagában a Certi KO az, ami igazán büntet. De ezért van TL56 és TL57, TL57-el ugyanaz megjátszható, csak többe kerül, de kevésbé kockázatos. Plus500 -nél hogy viszek át RÁ pénzt, meg hogy hozok VISSZA pénzt?
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!