Majd ha ide írnak mind a hárman akkor tutik leszünk :) azért nem kellemes kimaradni abból, gyönyörűen megy az a papír. De most ide vagyok berendezkedve. Remélem hamarosan mi is ilyen szépen fogunk menni. Külön tetszik, hogy nem 5 nap limit aztán zuhan, hanem ilyen egyenletesen, dinamikusan megy.
Köszönöm szépen. Ezek hosszú távú papírok remélhetôleg. Úgyhogy lehet egyikrôl a másikra váltani (legalábbis a jelenlegi 'pénzállományommal'). Csak tudni mindig, mikor melyik van a kijövôállomáson :)
Köszönöm, ma is tanultam valamit. Elsiklottam felette, de a pszichológia is fontos tényező a tőzsdén ezt nem vitatom. Az, hogy feszültek a kollegák és az, hogy ilyen szépen tartja magát az árfolyam, jó irányt muta. Még a chartot megnézem ha gép előtt ülök, mit mutat a bolli, rsi és a többi. Ja meg persze vissza fogom keresni a tavasszal nyár elején készített fibonacci időzónás chartomat, mert ha jól emlékszem durván október valamelyik hetére mutatott, amikor Andy bácsi megjelent. Vagy szeptember.. kíváncsi vagyok. Olyan távolból szép. A következő valamikor jövő márciusra ha jól rémlik. Majd megkeresem. De megdöbbentő volt.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A