ugyan, letojom, lapoztam. kiraboltak, lehetett volna rosszabb, egészséges vagyok, nagyszerű családom van stb, ők meg szívjanak gázt, kötsék gyógyszerre
Én is így gondolom, az elkülönítés megszüntetéseről hoznak egy határozatot és visszasorolják az elkülönítés előtti kategóriába. Reméljük minden feltétel teljesült.
Sajnálom és azt is, hogy rengeteg károsult volt és beragadt. BCS személye sokak szerint továbbra is nagy kockázat. Én a NER történelmi és megismételhetetlen közege miatt vettem, sokan ezt várjuk, majd kiderül.
fantasztikus látni, hogy oly sok évvel azután, hogy ez a remek papír leszázadolta az akkor beletolt kb kétmillámat (amiről persze csakis én tehetek), még mindig milyen rajongóbázisa van
Na én is bejelentkezem sziasztok! Nos. Elvileg nem január 13-tól 6 hónap, szóval holnapig. Magyarul hétfőtől lesz standard. Szvsz a hír kijöhet holnap zárás után is és akár a hétvégén is. Info mindenképp lesz. Amúgy meg minden kötelező közzététel érkezett időben, korrekten, szerintem ez annak a jele, hogy meglesz. Nekem már megtetszett az aukciós modell, de így nem lehet sajnos sztorit építeni, így lépni kell. Ahogy manopi írta a másikban, ha mégse lépünk át, meglesz a miértje. Szvsz jó helyen vagyunk, elég sok lehetőség adott erre az üres cégre a tőzsdén. Szerintem nem lesz még hat hónap, sőt szerintem a sztorit is hamarabb megismerjük mint gondolnánk. Régóta húzódik már a dolog. Egyezség, nav, ez a hat hónap. Csak nem kell még idő nekik. Azért vannak történések, olvashatunk róluk.
Meglehet, NBM is mást mond. Nem volt lehetőség mérlegelésre, ugyanis az egészséges lelkületű, normálisan szocializálódott fórumozók egy része közösséget keres, ahol a hasonlóakkal tud értekezni.
Én megmondom őszintén, kicsit izgultam ma, lesz e hír, de ràjöttem, hogy nincs min. 100 %-ra veszem a visszakerülést, ugyanis egy tàrsaság hosszú és rögös újraépítésében nagyon demoralizáló lenne januárig vergődni aukciós kereskedésben. Hiába mondják sokan, hogy a befektető számít...részben igaz, viszont büntető padon akkor sem lehet hitelesnek lenni szvsz. Hétfőn kezdődik a normál kereskedés, hajrá Esztike!
Sajnos Trump elnök úr nincs közöttünk. Sokan nem vagyunk hajlandóak trollokkal beszélni. Nem megfelelő a moderáció màshol, bár mindenki úgy moderál a topicjában, ahogyan szeretne, ezt úgy érzem, nincs jogom bíràlni. Viszont itt àmokfutás nem lesz. Az ír, aki akar, nem nyitok vitát senkivel. Aki ide ír, vállalja a feltételeket. Köszönöm.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A