Hajaj, de még mennyire, hogy kihagytam. Konzum beragadás miatt. 2 fő papírom van, konzum és Est, valamint ott1et trédelem folyamatosan, opus, set, ha beöntik. Meg indexeket néha, dax, bux.
Hasonlóan tervezek én is a későbbiekben, mivel munka mellett nincs lehetőségem aktívan kereskedni. Tetszik ahogy diverzifikálsz. Majd követem, amint lesz annyi tőkém, hogy megtehessem úgy, hogy azért értelmezhető mennyiségű pakkjaim legyenek mindenhol, ne csak egy két papírban. Jelenleg csak egy, de a legnagyobb potenciált ebben látom kb 6 hónapos távlatban. Aztán meglátjuk.
Biztos lehetne jobban is csinálni, ez való igaz. De tudod mit? Itt vagyok, de figyelek és olvasok és nagyon sokmindent tanultam ezekből a mozgásokból, iszonyat sok tapasztalatot lehet szerezni "partvonalról" is. Talán jobb is, mintha ugrálnék. Ha nem lennének ilyen sztorik, csak unalom és kereskedhetetlen lenne a bét az taszító lenne. De sokat nyerek így is. Közben ülök egy ígéretes papírban, jó poziból. Nem is értem miért siránkoztam, bocsánat. Néha fel kell nyitnom a szemem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A