Sziasztok! Amióta Estem van, itt vagyok a fórumon.. Volt itt már minden, tudjátok... Nagyon rossz olvasni, hogy egymásnak feszültök. Légyszi aludjatok rá egyet, és holnapra felejtse el mindenki a mai napot. Szeretlek Titeket, ne essünk már szét!! 200-felett tartsunk egy összejővetelt, majd ott megbeszéljük. Rendben?
Na most már elmentünk mindenfele irányba, mindenki levonta a konklúziót, remélem holnap kicsit érdekesebb lesz a kereskedés. Lore, igen láttam a Rémrendes családot:-))
Szakadj le erről kérlek, úgy hozod fel mint a nordot.. Most ez akadt be? Ilyet sosem mondtam hogy a diploma teszi az embert. De nyugodtan keresd ki azt a hszt és az elozmennyel osszeolvasva elmagyarazom mire gondoltam. Amúgy közvetlenül utána azt írtad neked is van ha jól emlékszem , szóval akkor most döntsd már el hogy melyik vagy vagy hagyjuk a picsaba. Tudod kit találj be ilyen vádakkal meg forgasd ki a szavait.
Jól írja Uram! Meg kellene ismerni az illetőket, elore ne mondjunk az ismeretlenre semmit! Strucc ur engem is leszólt mert szerinte a diploma nélkülikent teljesen banga vagyok 😓 Szerintem meg sok diploma nélküli tobb iq v fordítva is igaz, nem a diploma teszi az embert sem hogy jo kereskedő vagy nem!
Erre a mondatra biztos szükség volt? Van erkölcsöm köszönöm szépen. Azt viszont hagy donthessem már el én hogy kit mire tartok. Semmi köze az erkolcshoz vsz. Talán befejezhetnenk a moralizalast, zárjuk le . Köszönöm.
Sajnálom ha ezzel egyesek lelkivilagaba gázoltam. A vicc lehet erős volt, de akkor majd figyelek erre a jövőben itt. Ettől még hagy gondoljak róla amit akarok, attól függetlenül hogy a tulaj felesége. Nálam a viselkedese miatt bekerult egy kategóriába és ott is marad, sajnálom. Itt majd nem ragozom tovább, forduljunk arccal a rv felé.
Hat igen, tulmegy egy hataron. A jo izles hataran. En szeretem Stuccor es irasait. Ez most nem sikerult. Magam is rengeteget hibazom, de szerencsere vannak jo emberek korulottem, akik idonkent visszaterelnek a helyes utra.
Véleményem hétfő-kedd: Látványos 2 nap volt. Vasmarokkal tartják kézben az árat. Kicsi forgalom, nem túl nagy volatilitás, 160 alá nem engedik. Bollingerek szépen tágulnak, van tér emelkedni. Szvsz. ez azt jelenti, nagyon nagyon közel a hír és a rakéta megindulása.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A