dehogynem ,talán még jobb lesz,mert stabilabb,és neresekkel nem akarok üzletelni,dögvészt érzek,vajna nem volt neres se fideszes,se politikus,hanem üzletember,valszeg ez politika mentes cég lesz nem ugy mind ,tudjuk mellikek
Én sem bánnám annyira. Rövid távon egy nem neres háttérrel is jók lennénk. Jó volt az eddigi promónk szerintem ahhoz h 500at elérjük. Rövid távon ezt a nerrel is meg tudjuk oldani. A hosszú táv a kérdéses és h kinek mire kell mint részvényes?!?
a halotti bizonyítvány kiállítása kb. 3 nap. a hagyatéki eljárás időtartam asszem 30 nap, de nincs szankciója, ha elnyúlik. attól is függ, vannak-e külföldi vagyonelemek (itt vannak), mennyire bonyolult a tényállás (itt szerintem az lesz a mindenféle cégek miatt), mennyire leterhelt a közjegyző. de szerintem pár hét múlva azért jön a blikk címlap. az érdekes lesz, h falconello mit csinál.
Jobban belegondolva ezek igazi gecik, simán el tudom képzelni hogy elhuzatjakk direkt kgy utanig. Jön egy jó pánik. Ott beszsakolnak egy utolsót. Rkgy lesz majd úgyis ha jönnek. Erre készülök egy nagy vétellel. Nem baj ha csalódnom kell és hamarabb meglesz
Akkor szerintem a kgy lehet az elsődleges cél zarasra. Mondjuk azt április végén ha tartja akkor március végéig est jó lenne ha lezongorazodna, legalább olyan szinten hogy a napirendi pontokba kerüljön valami izgalmas ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A