Azért téged tényleg jól ki tud készíteni ez a papír. Egyszer teljes a magabiztosság és már csak rövid idő, hogy Lölő megérkezzen, másszor meg komplett kiábrándultság és elkeseredés. Szerintem nem ér ennyit az egész amennyire te fel tudod húzni magad rajta. Mért nem csökkentesz pl. a pozidon, és nyugodtan hátradőlve, kínlódás nélkül nézed végig mi sül ki belőle. Csak hideg fejjel és józan gondolkodással lehet az ilyet kezelni szerintem. Nem érdemes túlzottan belelovalni magad és beleőrülni ;-) ...
milyen nagy állami cég van, amit érdemes tőzsdére vinni, és nem zrt? a zrt-ket talán egyszerűbb nyrt-vé alakítani, és úgy bevinni a tőzsdére, minthogy egy zrt egyesüljön egy már tőzsdei nyrt-vel és az nyrt legyen a jogutód. lehet, h itt jön képbe szivek, aki mint ex-mnv-s vezér ismeri az állami vagyonelemeket?
Hááát, ha olyan állami cégekre kell várnunk akik csak most, ezen ösztönzők hatására kezdenek el a tőzsdérejövésen gondolkodni, akkor nekünk már régen rossz szerintem.
én 2 hete egy 130-140 közötti nyugalmi pozícióban reménykedtem. most, h a 100-at se tudja áttörni, 110-nél már örülnék. 😉 most ez a matolcsy bejelentés talán arra jó, h új állami szereplők is elkezdenek érdeklődni a tőzsde után (most, h a főnök mondta 😁), hátha több lesz a potenciális vevőjelölt. viszont akkor szvsz megnyúlik az agónia.
Azért az ftse indexnél is jött egy 20%-ot fel. Igaz a felét már visszacsorogta azóta, de engem valahogy jobb érzéssel töltene el egy legalább 110 körüli árfolyamról várni a továbbiakat...
mivel igen nagy a csend és ha kritériumok teljesülnek (ha jól emlékszem, valaki megerősítette, hogy kritériumok teljesülnek), akkor szerintem biztos, hogy bekerül a buxba.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A