Amúgy az is jelzi, hogy Vajna nem kispályás, hogy az összes oligarcha vezényszóra ingyen adta be a médiumait a holdingba míg Andy eladta Lőrincnek aki aztán ingyen beadta:D
Törölt felhasználó2018. 12. 18. 17:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az oszintet kerdezd. Ami meg megmaradt.
Törölt felhasználó2018. 12. 18. 17:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt kerdezd, aki meg nem hallott rola. A tobbi hazudik.
Így van. Neki már nem kell minden millióért csalni és pont ezért amihez a nevét adja azt biztos megfontoltan teszi. A nevét pedig ilyen idősen már nem akarja bemocskolni. Én optimista vagyok továbbra is
Az összes infót összerakva itt minden egy irányba mutat kivéve a 2 hónapja eső árfolyamot. Utóbbi meg elég gyorsan tud fordulni ha már nrm csak mutatunk hanem megyünk is abba az irányba. Megértem én az elkeseredést is, de mindent egybevéve továbbra is azt hiszem, hogy semmi okunk rá.
Lehet a pálinka hatása, de hajlamos vagyok egyet érteni. Egy tőzsdei céget nem hordanak szét az örökösök. Ráadásul nálam fontos szempont, hogy Vajna előbb volt sikeres és vagyonos, mint neres...
Ne feledjük B.Cs. anno a hitelezők felé nem csak azt vállalta, hogy új befektető jön a cégbe hanem azt is, hogy tartalommal tölti fel az ESTMEDIAT, és azt se felejtsük el, hogy a közgyűlési jegyzőkönyv szerint a 20%-os határt az új befektető/ befektetői csoport kérésére töröltek el. Azért ezek a dolgok elég egyértelmű irányba mutatnak. Még, hogyha tényleg bosszantó hogy jelenleg a sötétségben löknek minket lefelé.
Szimpatikus elképzelés. Hasonlóan vélekedek Vajnáról. Szerintem sem érdemes szidalamazni amíg ki nem derül mit fog itt véghezvinni és mit nem. Eddig még nem szólalt meg az igaz. Eddig...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A