Vagy nem... attól tartok,hogy a mai vételem is mínuszos lesz az idén. Sok értelme nem lenne idén hírt közölni(ha van mit) így szerintem a maradék nap nem túl rózsás képet fest.
az én véleményem, hogy fordulnia kéne mielőtt a tömeg totálisan elveszíti a bizalmát. nem azért írtam mert 121-re "beragasztottam" magam. hanem azért mert így látom így gondolom.
Nagyon jo iras. Nagyon tomor. Egyetertek. Demjan csinalt valamit. Itt hagyta birodalmat es nevet. A birodalom, mint materia eltunhet. A nev marad csak. Fejekben, v csak egy sirtablan.
Így utólag Visszanézve, tényleg elég jól össze lehet illeszteni a folyamatokat. Meredek, de Mészáros részéről kicsit gyerekes lenne. Valami hasonló mint Csányi meg Bige László.
Elvileg Loloje lett volna a TV2 és azt tette volna be az Estbe, de Andy nem adta és az Estet is elhappolta előle.De azért ezeket pletyka szintjén kezeljétek.
Én azt a pletyit halottam, hogy Lőrinc is akarta az Estmediat és ezért is támadta be Andyt a mediumaiban hülyeségekkel. (amúgy ha megnézitek miután kiderült az 5% rá kb két napra indult a támadás.) + enis hallottam azt, hogy Andyt ezt egy örökségnek szánja ide akar mindent bepakolni hogy fent maradjon az életműve és visszadjon valamit az embereknek. Timikenek meg marad a Lambo stb.
Mi volt a kamu szövegeimben? Nem várom eléggé felfele az Estet valami óvódás indokkal, mint ti szakértők a Konzumot? :) Vagy esetleg az, hogy miattam vesztette el a profilod a szűzességét több mint tíz év után, mert személyeskedtél? :) Csinálj inkább nekünk egy fecnit. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A