Én személy szerint beálltam 120-on vételre azzal amit még össze tudtam kaparni, de most valahogy senki sem akraja rámdobni azt a párezret. Remélem zárásig még megkapom :D ...
Valaki nemtudna szólni B.Cs.-nek, hogy mondjon valamit, küldjön egy e-mailt vagy bármi, nem kell hír csak legalább valamit biztatás vagy akármi, vagy legalább emlékeztesse őt, hogy ez egy Nyílvános részvény társaság és tiszteljen már meg minket annyival, hogy böfög valamit.
A transzparencia hiánya az tényleg rossz. De minnél tovább sötétben tudnak tartani minket, annál jobb nekik. Ha új tulaj lesz akkor majd ráér ezen is változtatni. Ezt senki sem róhatja majd fel nekik, ha pedig megindul az árfolyam akkor meg mindenki elfelejti egy pillanat alatt.
Szerintem ebből lesz egy valódi tartalmas cég ha Vajna tényleg idejön nagyban. Ők kb. látják is, hogy mikor fog ez megtörténni. Az odáig vezető út nekünk rögös, nekik dolgos, és nyilván minnél jobban akar beszállni. Továbbra sem látom a pánik okát a mai öntés miatt. A funda helyzet változatlan, várjuk a hírt, közben persze fogy a türelem.
Na, de akkor miért is vársz transzparenciát, ha ott se volt? Így lehet nagyot kaszálni és a lapokat a legjobban kijátszani magadnak. Már ha ez a kotta oka.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A