De ha nem vetted volna vissza egyből, hanem eltaláltad volna mondjuk az alját, akkor is ennyire felkúrna? Szerintem akkor örülnél, hogy adtad magasan, vettél egy autót, majd visszavettél lent többet. Szerintem akkor nyugodtabb lennél és nem dobnád "kis" pluszban, hanem várnád a nagy bulit. Tévedek? Nem könnyű a pszichója a papír mozgásának, de innen lesz igazán nehéz a terep egyeseknek mentálisan, mert csak kívülről nézve nem érti senki hogy eshet ennyit vajna megjelenése után. De ezt kicsit úgy kell nézni, hogy miért csinálhatják ezt így ahogy, és egyből más a szemüveg. Én legalábbis el tudok vonatkoztatni a pozícióimtól így. Nem voltam 1 hónapja kb a broki progiban sem.. minek? Majd max ha venni akarok még hozzá
Nagyon sok embert nem erintenek meg. En pl egyutterzo vagyok, de csak ennyi. A tozsdet mem akarom veszni latni. Mas meg a biztonsagot valasztja, s inkabb teszik a hetkoznapi dolgukat.
Miert lenne ra gaz? Nagyon sokan elfelejtik,h 78 filleres! papirokrol beszelunk,jelenlegi szinten 100-150x -os haszonnal. Meg ha neki nem is ennyibe van (senki sem tudja h mennyi,meg talalgatas szintjen sem,de tuti h nem 100-120-ert),es o csodalatosan ratok,rank,meg a sok szajtatira boritja aztan zsebretesz vmi kanyi dumaval (betegseg,masik uzletfel meggonolta magat,barmi,csak nem o lesz a hibas-szoval tetszes szerint lehet valasztani a majdani kifogasokbol) par 100 milliocskat gyakorlatag nulla meloval,szerinted szarna ra akar egy nagyot is h itt mit sirdogalnak a kisbefektetok? Hat rohadtul nem,mint ahogy az o helyeben te sem es en sem tennenk.
köszönjük szépen Vajna, B.Cs. Stb mi akik ki tartottunk, fent tartottuk ezt a szart semmit nem erő fos céget pont ezt érdemeljük így karácsonykor....Boldog Karácsonyt!
Most kellene annak a résznek jönnie hogy visszahúzzák hogy a vételi oldalt visszapakolják. Hogy holnap újra önthessék magasabbról. Vagy innét megy 100-ig.Én mindjárt betojok ezeken.
Én csak azt kérem, ne generáljunk ebbe a topikba extra felesleges feszkót... van most elég :) Nem lebaszás akart lenni, hanem inkább megelőzés, hogy ne ezzel foglalkozzunk. Sorry :)
Nyilvanvaloan a tuntetesek miatt esik. Ha bukik Orban bukik az Est is. Egyertelmuen NERes cuccot akarnak majd de ha kost bukik a NER ennek annyi. Nem ertem ezen miert csodalkoztok. Senki nem tud semmit. Meg orban sem. A néptől függ.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A