Én még nem csináltam ilyet, de szerintem jól értelmezed. Számlánként és papíronként (ISIN azonosítónként) számítják fel a díjat, az nem számít, hogy melyik papírból hány db van.
“A bank díjcsomagjaihoz bármennyi forint vagy devizaszámlát nyithatunk – ugyanazért a havidíjért – egyszerűen a George Store-ban, mindössze pár kattintással, plusz költség nélkül. “ Ilyen lehetőség nincs a George Store-ban. Ha valaki megtalálta, szóljon. 😃
Na ez egy csodás hír. Köszi! Ki is próbáltam azonnal. Deviza középen átváltotta 375,44-en. Utána rögtön beléptem a Wise-ba, kíváncsiságból. Valamiért még fel is emelték a díjaikat ninja módon. 100 EUR-t akarok hozzáadni HUF-ból fizetve betéti kártyával: Te fizetsz: 38.166 HUF Teljes díj: 640 HUF Átváltott összeg: 37.526 HUF Te Kapsz : 100 EUR. Beszarás, hogy 5,6 Ft már a költsége, ami 1,7%.... Húzhatják le a rolót itthon. Az Ersténél a netbrokerben prémium ügyfélként alapból 0,7% a költség... idióta banda (UN-Wise)
Sziasztok! Valaki aki már már alkalmazta az Erstétől a TBSZ transzferálást tudna infóval szolgálni? A Díjjegyzékben az szerepel 5000 Ft/ értékpapír. Ha van 4 db TBSZ-em, az első kettőn van 5-5 fajta papír, a harmadikon 3 fajta az utolsón még csak cash.TBSZ1 5*5000 TBSZ2 5*5000 TBSZ3 3*5000 TBSZ4
Szóval ha transzferálni szeretném ezeket a TBSz-eket akkor 65k lenne a transzfer?Vagy az is számít, hogy melyikből hány darab van? Még sosem kellett transzferálnom, a Randomból csak simán átpakoltak, most viszont a belengetett IB TBSZ felcsigázott.
Az arab pénzváltók végítélete Július elejétől havonta akár egymillió forintig a bankközi devizapiaci árfolyamon alapuló, vagyis kiemelt árfolyamon válthatnak különböző devizák között az Erste lakossági ügyfelei a George Weben és a George Appon. A bank a keretösszegig nem számít fel semmilyen díjat, jutalékot, kezelési költséget. Az Erste ezzel felveszi a kesztyűt a fintech cégekkel szemben, hiszen ilyen szolgáltatás javarészt eddig náluk volt elérhető. https://piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/az-arab-penzvaltok-vegitelete.html?oldal=1&utm_source=rss&utm_medium=referral
Segitségre lenne szüksége mielőbb ha lehet! Köszönettel! Minden pontosan be van irva: NetBroker belépési név és jelszó megadása alatti 3 ablakba, mégis hibát közöl ma.. "Ön érvénytelen felhasználónevet/számlaszámot/jelszót adott meg.Kérjük ismételje meg a bejelentkezést."Két külön gépen is próbáltam kikapcsolás, kilépés után, de hibát mutat.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!