KBC és eddig abszolút jó döntésnek tűnik. Október végéig él az akciójuk, aki akar még belefér. Ez a rendszer sem tökéletes, de az Erste-nél ezerszer jobb. Mondhatni fél Random.
Sziasztok! Volt randomoskent kerdezem, ha belépek a Erste netbroker alap számlára, akkor a normál számlán tudok kereskedni. Hogy tudok be(át) lépni a 2017-es TBSZ számlámra. Köszi a valaszt
Ma először kiutaltam. Az egy dolog, hogy eddig több számlaszám volt beállítva a Randomnál, ahová utalhattam, itt meg csak egyet lehet, így a többi elveszett, de csak harmadszorra sikerült elutalnom, mert mire megjött a jóváhagyó kóddal az sms, lejárt a session, és kidobott a rendszer. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen szinten amatőr ez a társaság.
Katasztrófa. Nem tudok utalni pénzt. A régi randomos most új erstés számlára. Hogy is van ez? Jó kis vásárlói megkárosítás ügy. Ráérek. Az ügyvédeknek is meg kell élni. Kamatos kamat. :(
Igen,hasonlóra gondoltam.- Reggel 9K indítottam OTP shortot, vissza is vettem 8940-en, mert nem lehet itt átkötni...napon túlra. Hanem napon túlra magasabbb jutalákkal lehet 0.45%-de üzletkötő kell hozzá, 20 millió ft feletti kötés értéknél.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!