Én sem találok, vszeg nincs. De ne felejtsd el, hogy a kbc épp csak egy fokkal jobb mint ez ertse. A mobilos alkalmazása mármár egész jó. A pro-nak kikiáltott valami a közelében sincs a randinak:(
En is a kbc-t neztem ki. Itt tuti nem fogok maradni. A randomos rendszer tuti sokba kerult volna. Nem hiszem, hogy az adatbazis ne birta volna el az erstes ugyfeleket. Kar, hogy igy megszivattak.
Csak fel kellene lőni a Randit, ilyen egyszerű, ne fejlesszenek semmit, nem kell okoskodni. A KBC-nél futottam egy kört, nem is értik a problémát. Hogy ezt realtime-nak nevezik? Hogy miért lassítják az ajánlatadási folyamatot mindenféle felesleges szabályzással? Miért kell hati ajánlat bevitel előtt MINDEN EYES alkalommal megnyitom egy pdf-et és csak utána enged továbblépni? AZ elnagyolt, lassan frissülő grafikonok stb? 1000 probléma, amivel randomosként az ember nem találkozott.
Azt mondtak, folyamatban van. Visszakerdeztem, ha egy eve tudjak, hogy mi fog tortenni, akkor miert nem leptek mar? En fejleszto vagyok, szoval egy ilyen rendszer megirasa, stb nem ket perc. Kerdeztem, a randomos rendszert miert nem vettek meg? Hummoges volt a valasz. En a helyedben nem sokat remelnek, mondom, mint fejleszto. Abszolut nem ertem ezt a kenyelmesseget. (10 eve pont ez a rendszer uldozott el...)
En ma vegleg befejeztem ezzel a "remek" fejlesztessel! Elegem van ebbol az avult technologiaval keszult rendszerrel. Olyan ceghez sem megyek, ahol telepiteni kell, mert nekem csak egy bongeszos alkalmazas a jo, semmi mas. Igy elrontani a randomosok eletet!
"A KIVÁLASZTOTT PIAC ELTÉR A TÁRSASÁG LEGJOBB VÉGREHAJTÁSI POLITIKÁJÁBAN MEGHATÁROZOTTÓL. BIZTOSAN RÖGZÍTI A TRANZAKCIÓT?" - sz@rd le őket. Nekem ezt akkor írta, mikor az amúgy általuk mutatott listákból ügyesen eltüntetett mol turbo short ceritimet zárni akartam. Persze mikor nyitottam 2600 körül, akkor nem volt ilyen gondjuk...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!