Aha, sikerült, de csak a lenyíló ablakok > képernyö menüben lehetséges az általam létrehozott ablakokat megnyitni. Tegnap még lehetett a jobb felső részen kiválasztva megnyitni. Mindenesetre az utóbbi praktikusabb, ill gyorsabb lenne, mint a lenyílós résznél.
Nekem három nap alatt nem sikerült rájönnöm, hogy a netbroker pro-ban hol van a nyereség-veszteség kimutatás, vagy hol látom egy-egy papíromnál a bekerülési áramat. Ti megtaláltátok?
Igen, elmentettem. Ujat tudok csinálni, de ha elmentem és bezárom a netbroker prot, majd ismét belépek, akkor az új jelenik meg és a a korábbi ablakokot sem lehet megnyitni. Ez a rendszer egy rakás f@s. Vajon minden nap fog ilyen és hasonló meglepetésteket okozni? Nem elég hogy drága, de használhatatlan is. Kb 10 év alatt az RC-nél nem volt ennyi probléma, mint itt 3 nap alatt :(
Netboker pro-nál tegnap a jobb felső fejlécen "képernyő"-nél létrehoztan öt különböző ablakot. Ezek közül egyiket sem tudtam ma többszöri próbálkozásra sem megnyitni. Másnál is előfordult ez?
Sziasztok! Lehet pár kérdést feltennem? Ha nem tudtok, akkor, hogy hol tudok utánanézni? Mennyi a költsége a be és kiutalásnak és ha az értékpapír számláról (azaz innen a Netbrókerről) kiment a pénz az Erste bankba (gondolom) hogy tudom felvenni? Más: Napon túli short van-e (mint volt a Tshort az általam nagyon kedvelt Randomnál)? És a végére egy szomorú kérdés: van valamilyen más kereskedési platform ezen a rettenet Netbrókeren kívűl? Mert nekem elkeserítően és idegesítően sz@r az egész úgy ahogy van...! KBC-t néztem, hasonlóak a kondiciók (pl 0,35% a jutalék mint itt), viszont k&h bankban van a számlám tehát "bankon belül utalnék, az már eleve egy jó pont, vagy nem?
Hát azért a lóf@sznak is van vége. Fizess 5-ös könyvre 2500-at és még grafikonrajzolóra is 2000-et. Randomnál ezt megúsztad 1500-ből és így sem volt veszteséges. 2024-től állományi díj + számlavezetési díj is lesz. Azt nem várom meg. Jövő hónaptól meg kitalálják, ha megnyitod a kereskedési felületüket az egy 100-as naponta. Ötleteket nem akarok adni.
Remélem átjött... tudjuk mit érzel. Ránézek a pro-ra és elmegy a kedvem nem a kereskedéstől, hanem mindentől. Hogy kereskedjek ezzel? Trendvonal? Mozgóátlag? Gyertyák? Indikátorok? Támasz-ellenállás? Idősíkok? Ezen a fostalicskán semmi nincs, csak a fentiek hiányoznak! Hogy lehet ezt kereskedési felületnek hívni? Mert kereskedésre nem jó Drága de legalább szar. Kínomban az Investinget nézem, de az is 20 perc elmardásban van.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!