BestExecution-figyelmeztetés! Tisztelt Ügyfelünk!
A kiválasztott piac eltér a társaság legjobb végrehajtási politikájában meghatározottól.
Biztosan rögzíti a tranzakciót? Ez mit jelent?
Átutalási költség Az ügyfél saját számlái között ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél vezetett számlára, díjmentes . Forint utalás nem ERSTE BANK HUNGARY ZRT.-nél vezetett számlára 0,45% minimum 500 Ft, maximum 15.000 Ft -https://www.ersteinvestment.hu/static/befrt/download/Uzleti_dijjegyzek_20221001_1006cl.pdf https://www.ersteinvestment.hu/static/befrt/download/Online_dijjegyzek_20221001_tc.pdf
Ma volt az első nap, hogy tradeltem hazai részvényekkel. Rájöttem, hogy, hogy még annál is pocsékabb az erste rendszer, mint amit először tapasztaltam. Sokat késik a megbízás Nincs feltüntetve a részvények átlagára Nincs ajánlatoknál megbízói szám Nincs indikativ mennyiség Nincs email a teljesült tranzakcióról Nem frissul napon belül az aktuális árakkal az egyenleg Nem lehet letölteni a teljesült tranzakciókat. A felület konfigurálása kezelhetősége, valamint átláthatósága egy nagy rakás sz@r. Na meg ráadásul több, mint duplája a kereskedési költségek, pénzutalás, stb. mint a random volt. Ehhez képest még a CIB öskövület rendszere is élhetőbb.
Sziasztok! Valaki már csinált transzfert USA részvényekkel az Erste NetBroker felületen. Nagyon nézem, de még nem találtam meg a menüpontját. A honlapjukon a külföldi részvény transzferről annyit írnak, hogy a kollégáikat keressem bizalommal :D Lehet, hogy csak a bankfiókban van erre mód? Bármi segítséget előre is köszönök.
Köszönöm a válaszaitokat. Ugyanakkor nem látom a proban sem!!! Azt látom, hogy milyen "szélsőséges" ajánlatok vannak, ugye a vételi és eladási oldalon de, hogy ezek milyen áron találkoznak, ahol is a legtöbb tranzakció megszületik AZAZ A TÉNYLEGES INDIKATÍV ÁRAT, tehát amilyen áron tudok venni vagy kapok részvényt nyitóban vagy vagy záróban AZT NEM LÁTOM. Hol nézzem?
A telefonos alkalmazás NetbrokerGo-ban nincs indikatív. 08:30 után látszik az eladási és vételi oldal. Úgy vannak vele ezek a díszmajmok, hogy májd az ügyfél kiszámolja. 17:00 óra után pedig csak az egyik oldal szokott látszani, azthiszem az eladási (a vételi nem). A nagyobb baj meg az, hogy azt írták itt többen, hogy a reál árfolyam kijelzés 2-3 percet késik. Szerintem direkt csinálják ilyen szarra a rendszereiekt. Kereskedni ezen napon belül nemnagyon lehet, vakon van az ember.
Könyörgöm válaszoljátok már meg légyszi mert harmadszorra kérdezem! Hogy ha van előfizetve reálom, az indikativ árat hol látom tőzsdei kereskedés előtt és a zárószakaszban 17 óra után 5 percig?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!