én is ezt láttam ma délután 1-től, azaz a nagy semmit, alul a késleltetett 15 perces szöveg, felül semmi az 5-ös könyvből egyik pillanatról a másikra tűnt el az 5-ös könyv, pedig 10-es előfizetésem van real time-ra ha neked nincs előfizetésed, akkor értem, hogy ezt látod, de nekem van 10-es könyvre realtime előfizetésem
Köszi,akkor 0.22 % a jutalék. Én ezt olvastam.-Day-Trade esetén a napon belüli vétel-eladás közül csak az egyik tranzakció jutaléka kerül
terhelésre. Tehát a 0.22 az fele a normál díjnak online.
még egyszer sem használtam az alapot. belépek az erste oldalára ott a tőzsdei kereskedésre nyomok majd valamelyik részvényre akkor kéne látnom? ott ezt látom https://kepkuldes.com/image/imICh2
Ilyen esetben mondjuk azt, inditsa ujra a gepet. :) Nincs otletem, mert delelott en is ezt tapasztaltam, majd egy ido utan minden mukodott.(Szegyen az erstere, hogy az elmult tiz evben nem tettek semmit, hogy korszeru rendszeruk legyen. )
géphez értők segítségét kérem ma délután 1.kor hazaérve beléptem az "Alap" kereskedési felületére és eltűnt az összes rv-ből az 5-ös ajánlati könyv egyik pillanatról a másikra firefox böngészőt használok felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt tanácsolták, töröljem a böngészőből a sütiket és előzményeket megtettem még most este is, ha belépek az "alap"ba, sehol, egyetlen részvénynél sincs ajánlati 5-ös könyv , alul minden rv-nél azt látom, "késleltetett 15 perces" de van erre a hónapra előfizetésem 10-es könyvre ilyen először történik van valakinek ötlete, hogy mit csináljak még?
Day-trade kedvezmény: Day-trade kedvezmény: Napon belüli
BÉT/Xetra/USA ügyletek esetén, ha a vételi és eladási oldalon található
teljesült darabszám teljesen azonos (adott megbízáson belül a
részteljesülést is figyelembe véve), úgy az eladási oldal jutalék
összegének 75%-át az Erste Befektetési Zrt. jóváírja az ügyfélszámlán.
Amennyiben vételek és eladások különböző mennyiségben teljesültek adott
termékre (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve),
úgy a vételi és eladási mennyiségek közül a kisebb mennyiségre számított
bizományosi díj 75%-a (vagy több teljesülés esetén a bizományosi díjak
összesített értékének 75%-a) kerül jóváírásra.
Na de az is milyen már? Óránként kódozni? A hati vétel előtt az alant leírt procedúrát kell(!) végigcsinálni. Mobilon is állandóan a kódokat kéri. Ez nem normális. Ha már be vagyok lépve a többszörösen ellenőrzött rendszerbe, akkor hagy csináljak már mait akarok további akadályok nélkül.
Be lehet állítani, hogy csak óránként kelljen egy kódot beírnod, egyébként ugyan úgy lehet kereskedni gyorsan mint a Randomnál volt. Nem kötelező ajánlatonként kódozni. Hatit még nem próbáltam, de a részvényeknél simán megy.
Na azeért ez túlzás, bár ez Erste a legrosszabb a piacon ma. KBV-nél direkt lassítják az ajánlatbevitelt. Ajánlat előtt kódgenerálás, majd bepötyögés, hati esetén egy PDF is van, amit MINDEN ajánlatadás előtt meg kell nyitni, különben nem enged tovább. Meg is lett az eredménye, mire bevittem amit akarok, a könyvben lévő ajánlat huss el is tűnt. Köszi Virág elvtárs, hogy eladtad a tutit és most itt szenvedhetünk a xarral.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!