Hát ahogy nézem a hozzászólásaidat, mi kb egyforma felé járunk. Sztem Te egy kicsit mindig előrébb vagy, mint én pár Ft-tal;) Enefit már csak 240 alatt vennék, de a többivel (23k) már maradok kb. 360-440-ig. Az EST nagy szívás (vagy épp hogy nem?), azon vacilálok. Most ott tartok, hogy ha ma még megy egy kicsit a negyedétől megválok pici pluszban (HIFO). De a többit (120k) tartom. Az EST szopatás miatt az OPUSban óvatoskodtam és a jelentés előtt kiszálltam kb. 45%-ával. Ezt már bánhatom, b@..za+. Nem baj van még kb. 40k, meg így most legalább van szabad pénzem nézelődni. Opusra is benn állok, de nem ennyiért, nem most...
Nyugi: a tegnapi 241, az én korábbi 1k-s megbízásomból maradt 263 db. Ez azért nem a világ!;) Mondjuk, hogy ki adta oda ennyiért, azt nem vágom. És mint mondtam, nem dobom el 253-nál, de 263-nál se;) Ki kell várni, de jó lesz!
ehh, már látom hogy nekem is borítani kellett volna 300 felett s itt visszavenni. Egy csomó papír rallizott közben, itt meg áll a pénz. De mivel nem így történt, így várni kell megint. 250-re megint felkúszik és várunk.
ENEFI - THE BEST