Futur, Ott1, Set minispekával van nekem is. Lesz ami lesz. Konzum van még nagy arányban a portfóliómban (legnagyobb). Ott most a 20%-ról 15% napi limit változás rontotta a megítélését nálam. Meg a gyj se annyira egyértelműen pozitiv. Ráadásul ott meg is lettem tömve rendesen. Muszáj volt hígitanom. Most vagyok majdnem nullán. Egy szerencsém van: van időm kivárni.
vettem egy kis Futuraqua-t, mert nem esik a rossz gyorsjelentésre és furának is találom emiatt, mint írtam. Eladó sincs olyan sok úgy tűnik.
ez meg megmaradhatna itt 250 felett már végleg
Lehetséges :)
Enefiben én most vagyok nullás kb, vettem felfele is és az sajna feljebb vitte az átlagáram. Van 250 alatti és 280 feletti vételem is. De kitartok :D
Est-t tegnap vettem vissza 18-nál. Az egyik aukciónál maradt eladáson 128 ezer db, na azt egybe kivettem és ma reggel 20-n vettem még annyit hogy 140 ezer legyen. Akkor szálltam ki legutóbb mikor volt a pánikos nap 29-ről 20-ra, 20-n az én 100 ezrem is repült, mert nem tudtam mi van. Azóta kiderült már ugye. Akkor 15-n vettem a megegyezés hírére. Vagyis nem volt túl jó a kilépés, 9 pont elveszett a 14-ből.
Opust pont jelentés előtt vettem 1 héttel talán mikor elment 214-ig egyszer s 213-n kivettem az 58 ezres dugót. Na utána volt megint 206 körül, mondom megint beetetett. De aztán most péntek este kivirágzott a helyzet, ma meg már jól mutat. Többet nem veszek, mert megy ez szépen 4-6%-kat innen, de az Estmedia ma ment csak 33-t :)Enefi még többet mehet, a Futuraqua meg fura nekem hogy überszar gyorsjelentésre nem esik. A Nord szerintem kamu, az Ott1 egyhelyben mazsoláz, más papírt meg nem figyelek most nagyon.
ENEFI - THE BEST