Ha a mostani cash mellé tudnak felvenni NHP-t, és azt normális, alacsony kockázatú business-be fektetni, akkor lazán csinálnak egy 400-as fair value-t, + a többi perből befolyó esetleges összeg.
Örülök, hogy segíthettem megfejteni neked ezt a rém bonyolult kérdést az általam nyitott topic-ok és az oda linkelt közlemények kapcsán. Igen, olyan cégeknek nyitottam topic-ot, amik bevezetésre kerültek a BÉT-re és még nem volt topic-juk.....
Azért kíváncsi lennék, hogy rajtad kívül van-e még valaki, akinek ez nem esett le.
A 288 Ft megmutatja, hogy a befektetők az összes per teljes perértékének mekkora részét tartja valószínűnek. Ez a mostani pernyertesség 80 Ft/részvény, és ennek a valószínűsége már közelít az 1-hez (behajtás sikeressége kérdéses még, de követelésként ott lesz a mérlegben).
Nem az számít, hanem mennyire számítottak a részvényesek, ez határozza meg a reakcót, de ilyen véletlent, kíváncsi voltam mit ír a Portflio a Georgiai választásról, és pont az ENEFI topicra kattintottam, na itt már egyből érdekes dolgot találtam.
ENEFI - THE BEST