57. oldal alja, 58. teteje. A mai közzétételük a marosvásárhelyi per volt. Nagy összegű perben a gyergyószentmiklósi van folyamatban.
Ez utóbbi ütősebb lehet, jóval nagyobb összegű, mivel Marosvásárhelyen nem sokkal a beruházás elindulása után felmondta az Enefi a szerződést, Gyergyószentmiklóson viszont minden elkészült, utána lett szerződésbontás. A gyergyószentmiklósi kész beruházást még évekig üzemeltette is az Enefi, azaz ott jóval nagyobb vagyont hagyott hátra. De ezt most emlékezetből írtam, egy évekkel korábbi jelentésben meg egy cikkben olvastam, most nincs arra időm, hogy kikeressem.
Eddig is egy nickel irtam, ezután is eggyel fogok. Jelentem CIG-et továbbra is tartom. ;) A legfontosabb pereket bemásoltam. ...ha van még kérdés, állok elébe IQ harcos.
A 3 legfontosabb: E-Star Mures Energy S vs Marosvásárhely 75.318.364 le jE-Star Mures Energy SA vs Brassó RegionálisPénzügy 524.548,80 lej E-Star CDR SRL vs Gyergyószentmiklós önkormányzata 104.225.844,69 lej Az összegek azóta csak nőttek...
már újra a pályán egy kis pakkal pár hónapja írtam neked ide, hogy 300 feletti nagy forgalmú zárást látni fogunk és az fordulat benne talán ez az a nap, az F-Nap :-))
ENEFI - THE BEST