Nekem is annak tűnt, sejtem is, hogy mi a cél... Bebiztosítani a hígítást. Igaz a többség meglenne mindenképp, a kicsik meg örülnek perpill, hogy itt az árfolyam
Az a kamú apportok csak sokára derül ki a gyorsjelentésekből, hogy mit hoz, meg mit nem, SCS újra jól járt, a dolgozói papírjaiért munkát nem végzett, most meg a pénztárhoz fáradhatott, meg fog is. Virág Fecó is elfűrészelte magát ezzel, ezek szerint van az a pénz.
én a következőképp számolok. kötvény jegyzés x% , helyette kényszerrészvényes + hat év alatt kamatkiesés -45 % bukó és volt kötvényem bőven. részvényt csak 105 mertem venni és vártam.............azért ezek az apportok is komoly kétségek 160 értékelt telek sokszorosán bevive , mondjuk SCS random tulaj lesz és eplényi sícentrum az értékes
Kotvenyes mar reg a mult. Aki eddig tartotta meg, az mar reszvenybe fektet. Nincs senkit kifizetni, reszvenyesek vannak. Most 600on kiszalhattak. Szerintem meg iden 1000 is lesz. Soos meg el fog adni. Kiszall. Majd meg kell lepodni!
Soos mar a mult. Persze te leragadhatsz soosnal, es vegignezheted ami itt tortenni fog. Soos sok reszvenyt fog meg eladni. 900nal, 1200nal. Lehet majd siratni szegeny reszvenyeseket. Nyugi, jol meglesznek ok. Petyko a jovo. A tozsde alitolag jovot araz. Tudod, perekbol 6 ev mulva se lesz semmi :)
A legnagyobbat a magánnyugdíjasok bukták. Szivek 120Ft-on csalt ki vagy 3 millió papírt az államtól, majd mint aki jól végezte dolgát beült kezelni az állami vagyont :)))
ENEFI - THE BEST