Én is kötvényes voltam, amit részvényre váltottak át, és a mostani árfolyamon van kb. 71% nyereségem az anno kötvénycsomagomon, szóval nem igazán értem hogy hol van a bukás. Persze ha korábban eladtam volna az átváltott részvényeket, amikor 200 körül volt az ár, akkor persze nagyon buktam volna rajta.
két oldalról tekintek a dolgokra: - kötvényesből lett részvényes , kurva nagy bukás - csődegyezségből kijött cégbe fektetett cca 100 FT , így pénz meghatszorozodás
"Tehát olyan bizniszbe akarta berángatni a befektetőket drágán
résztulajnak, aminek egy részétől ő akár tokkalvonóval is megszabadul,
és nyilván jó előre ki volt dolgozva ez a pénzgyűjtő B-terv, ha az A
bukik. A részvénykibocsátók nem szamaritánusok." Van adósság: a korábbi részvénytulajdonosok vagyona a román és egyéb perek értéke, amelyek őket illeti meg, nem az új beszálló tulajokat ...
Ahogy latod ez is baj. Ha sokan allnanak bent, akkor az lenne a baj. Ha fuge van, akkor az a baj. Vegigpislogtak a vonat indulasat, az meg ki se ment a peron melol, de mindennel bajuk van.
Tedd fel magadnak a kerdesed. Van itt akinek mar az is sok volt, hogy a ceg fuget kert a targyalas miatt, amire ott derult ki hogy a biro nem ment el. Es annyi ideje van, hogy itt akadekoskodik miatta. Sot a cegen keri szamon. Amugy jol van igy, volt 6 eve mindenkinek bevasarolni 200 alatt. Ha meg nem tette, akkor marad a panaszkodas.
ENEFI - THE BEST