tévedsz!
épp nem sokkal lejjebb írtam le és dícsértem a német szocdem politikust, akit az elvakult szélsőbalos véleménydiktatúra miatt zárt ki Németországban a pártja!
és az is visszakereshető, számtalan alkalommal leírtam, Orbán és rendszere olyan amilyen, sok jogos kritika érte és érheti ma is!!, ÁM az a gond, hogy amíg csak egy nilyen, nála sokkal de sokkal hiteltelenebb és hozzá nem értőbb, demagógabb, mélyrepülésben lévő - lásd oltásellenesség és vírusnak való szurkolással = minél több halott = minél rosszabb annál jobb => minél többen halnak meg, annál jobban csökkenkeht orbán népszerűsége és akkor nyerhetünk" - és ilyen ócska, aljas demagógiával operáló ellenzék jut neki, ADDIG bizony ki kell mondani, hogy Orbán többet ér, nagyobbnak is tűnik a társadalmi támogatottsága, mert kormányzati teljesítményben is jobbat nyújt mint ami 2010 előtt volt
mindez ténymegállapítás és nem dícsérete az orbánrendszernek, ez leírás, ahogy az is, hogy nagyon kellene egy hiteles baloldal mert a baloldalisággal-szociáldemokráciával semmi gond nincs, ÁM a jelenlegi posztkommunista-szélsőliberális és antiszemita (jobbikos)-koalícióba tömörült ellenzéknek ehhez semmi köze nincsen sajnos!
azt is leírtam már nekd hogy tévedsz ha azt hinyolod hogy nem termelte ki a társadalom a balos alternatívát pl. mert ez megtörtént, csak éppen a még gyurcsány vezett álbaloldal némította el őket egy kőkemény kinyírási fenyegetéssel (az Apehen keresztül és épp az újjáéledő Szocdem-Munkáspárt szövetséget szponzorálni akaró nagytőkést)!.......
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........