Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nekunk nincs mas dolgunk csak varni. KF direkt annyiert jegyzett, h ne maradjonpénz az ehepben. A valos toke már most a jegyzett toke alatt van. Mit kap akkor a fideszes médiatol dunaujváros, ha megint eltiltas alá kerul az ehep, ugy h volt ra a dvg fele veteli ajánlat? Hutlen kezelés. A dvg it biztos belebukik, de lehet, h a dunaujvárosi kepviselo testuletnek se kell letolteni az 5 evet, ha ez média elé kerul. Mi varunk, dunaujváros lassan pánikol. Ennyi.
Igen, várjuk, melyik színnel teszik a következő lépést. Tehát azt mondod, hogy sok kell a másikéból. Mert reménykedtem, hogy csak egy elenyésző hányadra van szükség, mondjuk, 51%-ra vagy ilyesmi (2/3, mint parlament). És akkor mehetne a verkli tovább. Annyi még, hogy kormányzati vagy egyéb hátszél nincsen, ha már ennyire elhúzódik (saját vélemény).
Ha okos, akkor eleve hagy szerintem nekik egy kis csontot, amit rághat majd a dvg. így fair a deal, mert KF-é a cég, a dvg meg pénzhez is jutott, de neki is marad valami nevetséges mennyiség. Kiváncsi vagyok a következő lépésre a sakktáblán, a dvg minden bizonnyal sikeresen (?) lezárta a 2000 db eladását..
Törölt felhasználó2020. 03. 23. 17:34
KF úr mennyire akar(hat)ja kivásárolni DVG-t, teljesen vagy csak bizonyos részét? Teljesen biztos, hogy nem fogja tudni (szerintem).
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!