Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
az a vicc ebben az egészben, hogy mi marhára immunisak vagyunk a koronavírus tőzsdei hatásaira.. Ha nem lenne vírus, mi akkor is itt lennénk a szerencsétlen dvg miatt
Már csak az a kérdés, h a dvg mikor dobja be a törölközőt. KF megmutatta, h ha ő nem akarja, akkor nincs itt 10k feletti árfolyam, sőt a dvg sohasem fogja eladni a pakkját. Az árfolyam lassan ott van, mint amikor még féltünk a kivezetéstől. Én azért bízom KF-ben, sok időt tett ebbe bele... Megvette a BC pakkot lassan 1 éve. Próbálta kivásárolni a dvg-t, de a dvg nem egedett (mert ők a piacon jobb áron el tudják adni). Aztán KF jegyzéssel próbálkozott, ezzel megszerezte a többséget, a dvg kisebbségben lett, de a dvg még ekkor sem akart eladni. Ha ez így most jobb neki, akkor gratulálok. Remélem KF már a felét sem kínálja. Nagyon megérdemelné a dvg.
Erre én is kiváncsi lennék, h kiszívja fel ezt a szintet... Indik is azt mutatják 4h-on, h itt már van komolyabb vételierő is... reménykedjünk, h megtartja ez a szint. https://invst.ly/q7h3a
valaki be meri vallani a fórumról, ha mert még ma venni? :) kiváncsi vagyok, hogy van-e valami a háttérben, vagy csak már meglévő kisbüfik szívták fel magukat és gondolják ezt az esés aljának..
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!