Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
szerintem jó lesz ez. menjen le 500ra, ott vennék még belőle. sajnos kevés van most. exmédiás ügyvédje itt sertepeltél KF képviseletében. exmédiás vagyonkezelő zrt-je a napokban vált ketté, lehet erre vártunk?
Kiváncsi leszek, h mit írnak Felelős Társaságirányítási Jelentés-be :D :D :D Az ehep it biztosította a lehetőséget KF és DVG nagy részvényesnek, h kitömje a kisrészvényeseket, a jelen módszer lesz irányadó a 2020-as évre is :D Én már sírni tudnék a saját hülyeségem miatt, h annó belevettem, de már csak röhögni van erőm.
Én is!!! 2k-n akartam a következőt bővíteni! Mutyi szar, ha most megfordítják! Mert akkor többet kell vennem drágábban, h a 180 napos alatt legyek. Addjátok tovább KF!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!