Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Voltam én már pont elégszer :) Amúgy még a végén igazad lesz... elkezdődött a végjáték. Látva a mai kereskedést teljesen megnyugodtam. Nem önteni akart, hanem leszorítani. Ma 2,6k fölé nem engedte. Amúgy 2,5k-n is megkapta volna a 100 db-os vevő. Kemény pár hetünk, hónapunk lesz. Csak annyi, h KF-t most nem a 180 napos érdekli, otc-n kivásárlásnál neki aztán mindegy. Inkább a dvg-nek akarja megmutatni,h most már 2,6k a piaci ár és már nem 9k és mehet ez még innen sokkal lentebb is. Arra jutatottam, h folyamatosan húzom le a bekeremet a 180 napos alá. Ha kivásárlás lesz, akkor már nem tudom ilyen olcsón venni. Inkább elkezdem lekövetni mostantól. Ha kivásárlás és marad ilyen szar az ár, akkor nyilvános vételi ajánlat KF-től és visszakapja 180 naposon. De szerintem akkor már olyan lesz mint a kis angyal és önként húzza min 180 napos 2-3X-ra. Ahogy M5 mondta a nagyon rosszat mindig nagyon jó követi ;)
Azért ez nem volt szép....!!!mi voltunk Kockával egy pár kgyn....és ha jól emlékszem nem Gyálon vettem fel,szóval nekünk ez egy egész napos program volt,nem a szomszédból mentünk....!!!Visszatérve K.F-re,azért azt gondoltam egy tökös csávó mikor ennek az egésznek nekifogott,most nem ez a véleményem....!!ha igazag a pletykák annyit én is adnék Dvgnek a pakkjáért amit Ő kinált,csak én nem szeretnék tőzsdére menni....szvsz Ő sem, csak valakinek a seggevége és az a bizonyos valaki meg rohadtul ráér, vagy ugyanúgy nincs pénze mint annak idején BCSnek....!!!azért nagyon bízom benne,hogy K.F. a teniszezésen túl van már....!!!
Ahhoz neked is el kéne jönnöd a közgyűlésre :D A nagy tulajokat amúgy meg máshol is mindig ügyvéd képviseli... Nekem tetszett a mai forgalom, bár tényleg benne van az is a pakliban, hogy valaki átkötögette magának. Sőt akár KF is átkötögethet, had jöjjön lefelé a 180 napos
normál ügyfélnek nem is lehet (tanácsos) 1 db-os megbízást beadni, mert szinte mindegyik kereskedési rendszer jelez bizonyos darabszám alatt, hogy ilyen kis darabszám tiltott piacbefolyásolás....akkor ez csak valami **** broki
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!