Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
És mi van, ha a DVG adogatja tovább? Nem kellett volna eddig sem bejelentenie előre az eladásokat.. Mindenesetre eléggé egyértelműen növekszik a forgalom ezen az alacsonyabb árszinten.
Szerintem KF már magától veszi. Leszórta ránk szépen a papírjait.Ez is pont velünk b@szott ki, akik benne ülünk már több mint egy éve. Minden vételem minuszban van.
A 39%-os BC pakkhoz így két új szereplőt is be kéne vonni, ami nem túl egyszerű. A 180 naposnak pedig még igen sokat kéne lefelé araszolni, hogy kellően baráti szinteket érjen el, tekintettel arra, hogy a BC pakk szerintem jóval 200 Ft alatt lett az övé...
Egyreszt át tud adni bármikor pakkot mint amikor vette a bc csomagot. Másrészt a forgalommal súlyozott átlagár szépen jön le az itt vett mennyiségek miatt. Ügyes.
Az alapszabály szerint vannak olyan döntések, amik 75%-os többséget igényelnek. Ebből adódóan KF-nek ennyit illene összeszedni, szóval nem 1-2%-ról beszélünk.. Viszont a jelenlegi tulajdoni aránya miatt, ha csak 1-2%-ot vásárolna KF, már kötelező vételi ajánlatot kellene adnia a maradék mennyiségre a 180 naposon. Épp ezért az ő szempontjából az lenne észszerű, hogy az egész DVG pakkot egy tételben vegye meg, egy előre szerintem már kialkudott áron.
Persze. Én a dvg agymenését nem értem, ilyen mutatók mellett a mai záróhoz mérten... Normális, h nem adja el KF-nek? Lassan megérthetné,h KF úgyis leviszi oda az árfolyamot vagy a mozgót, ahol ajánlatot tett. Két élű amit a dvg csinál. Mi lesz, ha KF kiszorja a pakkját és azt mondja, h leszarom az én befektetésem már visszajött bőven, visszavonom az ajánlatot, edd meg amit főztél. Meddig vár még? KF megjelenése lassan kiértékelődik, feltőkésítés meg visszahelyezés már kiértékelődött.
Ha borul bili a tobbi is kiderul... pont ok nyilatkoztak, h elherdalt kasszat vettek at a fideszes tobbsegu elodoktol.... meg az ellenzek veluk peldalozik, h a fidesz felhet mert ott nyertek :D de annyi ész nincs h csokkeno 180/360 napos atlagár mellett el kell fogadni az ajanlatot, mert mi lesz ha KF nem tartja addig fent mire odaernek a mozgok az ajanlathoz? Akkor majd lehet pislogni, h a mohosaguk miatt nem kaptak semmit. Nem az ehep reszvenyeket ertekelte a piac, hanem a dvg nelkuli lehetoseget, h egy nagy tulaj apportot hoz bele. Lehet kapzsinak lenni, de eloszor gondolkozni kellene.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!