Tisztelt ebroker illetékes urak!
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.
Hihetetlen szemét szolgáltató bagázs!! Tényleg egy hete képtelenek rendbe tenni a rendszert!! Írtam is, de voltam is bent és kivontam tőkém nagy részét az egész bankból! Értetlenül álltak döntésem előtt hisz 20 éve náluk vagyok, meg hogy így elveszítem a kiemelt ügyfél státuszom😄 Mondtam szarok a státuszra, engem önök sok millióval károsítottak meg az évek alatt különböző rendszerhibák miatt/által, köszönöm elég volt!!!
EBROKER ismét rossz
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.