Tisztelt ebroker illetékes urak!
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.
UPDATE: Továbbra is dolgozunk a technikai problémák megoldásán. Ahogy helyreállítjuk az érintett rendszert, fokozatosan újranyitjuk az elektronikus csatornákat, ami azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy nem azonnal tud majd mindenki belépni. Az elektronikus csatornák újbóli elérhetőségéről a honlapon adunk majd hivatalos tájékoztatást.
Szvsz. Ahelyett, hogy az Ebrokival kínlódnátok miért nem mentek át EQ-hoz. Én már megtettem több, mint egy éve. Láttatok EQ hiba beírást itt a fórumon vagy báhol máshol. Ha sz@r a rendszer a bukás lehetőségét e sem ekerülheted.
Sajnos csak egyet tudok érteni Lempi úrral, egyszerűen siralmas, ami a "legnagyobb" Internetes bank házatáján megy. Kiváncsi vagyok hány tőzsdéző mennyi forintja bánja az újabb rendszerhibát.
EBROKER ismét rossz
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.