Tisztelt ebroker illetékes urak!
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.
Amúgy van itt valaki aki az ebrokeren tudja használni a stopplimitáras megbízásokat a certifikátokra és a rèszvènyekre vètelnèl vagy certifikàt eladásoknál? Esetleg van akinek müködik az ebroker felületen a stopplimitáras megbízások a certfikátoknál föleg?
Szinte mindig rosszul müködik ès van amikor valótlan adatokat közöl vagy nem frissíti az árfolyamokat két hete pèntekenis egèsz dèlelött rossz volt ès a MOL bezuhanásra sem lehetett beszállni mert nem írtak ki adatokat délutánra pedig már a MOL árfolyama száguldott és már nem volt èrdwmes venni ezek a dolgok elriasztják a befektetöket a cibtöl ès az ebrokertöl aki pedig poziban van az rengeteget bukhat az ilyen ebroker hibák miatt..
Amúgy a felülettel nekem nincs semmi bajom, ha működik rendesen. Nem szeretem a feleslegesen csicsás dolgokat. Egy sötét változat bőven elég lenne fejlesztésként.
Máshol, se okosabbak az ügyintézők sajnos. De van ahol, megpróbálnak legalább átirányítani (máshoz, vagy problémával foglalkozó tel. vonal ,email cím stb..) Itt inkább lerázni akarnak.
Nekem is azt mondták nemkötelezö használni a szolgáltatást lehet mæsholis kereskedni! De már több mint 20 ève használom mert a bevezetèsekor ez volt az elsö magyar internetes brokerszolgáltatás ès az Inter Európa idejèben a legmodernebb volt.. Aki a cibtöl elküldőrt másik brokercèghez az talán mèg 20èvessem Vol ès mégse született mèg amikor évvel az ebrokeren szolgæltatással milliókat forgattam naponta a Bèten. De ami nagyon hiányzik az a règi telefonos brokerkapxsolat mert règen ha ez nem müködött akkor a Bèten magyar broker és Frankfurtban ès Amerikában is online szemèlyes olasz de magyarul beszèlö brókerek volt az ebroker hiba esetèn évvel tudtam kereskedni de ezt most nem biztosítják a szemèlyes telefonos brokert magyarba ès Amerikában is..
Mikor bevezette az Inter Európa Bank az ebroker akkor adtak egy demo lemezt használati utmutaonak most nemtudom hogy a CIB Áder vagy elèrhetővè tesz e az ebrokerhez használati útmutató demót amiben bemutatják mit fejlesztettek rajta 24èv alatt? De szerintem semmit nem fejlesztettek hanem inkább leèpitettèk a napi Bux grafikont is stb Egyèbkènt a stopplimitáras megbízás stoppeladæsi ès vèteli stopp limittel hogy müködik mert nekem mèg egyszerűen müködött a stopplimitáras megbízáson.. Talán valaki le tudná e írni hogy milyen tapasztalata van az ebrokeren stopplimitáras megbízásoknál a tözsdei rèszvènyek ès a certifikátokkal törtènö stopplimitáras kereskedèseknèl?
És az ügyintézőik? Mondja, h írjam le a problémát. Leírom de nem érti, inkább válaszol egy oda nem illő baromságot. Másodjára ugyanez. Kinek van igaza a végén, című játékot csinál a feladatából. Ki kellene rúgni mint a szart! Hülye, de azért akadékoskodni azt tud.
Ha certizni akarsz akkor csak a belföldiek. Mindegyik feljleszt valamennyire. Demója többnyire mindnek van. Időnként megnézem, hátha történik valami. De szerintem egyik se mondható késznek, hogy finomabban fogalmazzak. Gondolom eljutott az agyukig, hogy sokan letipliztek külföldi brókerhez. Ahogy néztem mindnek van mobilos verziója. Ami időnként jó lenne. A mobil app nem lenne feltétlen szükséges, ha menne a webhely mobilon. Det ez webes felület, nem megy mobilon.
Tikeren inkább nem a hibát írhatnál ki hanem a friss rèszvènyadatokat jelezhetnèk Semmit nem fejlesztettek ezen az ebrokeren 24èv óta de akkormèg az Inter Európa Bank csinálta a CIB átvette de semmit nem fejledztett rajta olyan szar ez az ebroker mint 24ève Ezek az informatikusok csak a brutál pènzeket teszik zsebre havonta Mindig rossz ez semmi nem müködik rendszeresen használhatatlan ès aki poziban van közbe azt csak az anyagi kár èri!!!!!!!
Gondolom valamilyen árfolyamszolgáltatótól veszik a real time adatokat. De lehet, hogy csak elszúrták az utolsó webes frissítést és gőzük nincs mi a hiba. Az egészet ráfogják egy árfolyamszolgáltatóra.
Minden nap akadozik a szolgáltatás. Szabadkoznak, hogy nem tehetnek róla, mindent elkövetnek... Meg, hogy nem használják annyian a rendszerüket... Addig nézzem máshol a realtime adatokat. OK, ha valahol előfizetek, de a pénzt nem tudom ide-oda küldözgetni kereskedés közben...
"Árfolyamkiesés tapasztalható! Árfolyamszolgáltatótól nem érkeznek minden esetben friss árfolyam-adatok" Napok óta ezt írják. De mi az az árfolyamkiesés? Ezt a béna szöveget...
Megjavult, nekem most működik. Kb. 1 milliót buktam ezen. Nem adtam még el a certit, hátha visszamegy oda, ahol reggel el akartam adni. Sajnos néztem az ÁSZF-be, hogy hiába írtam nekik üzenetet, hogy ilyen áron ebben a percben most adtam volna el.... Informatikai hiba esetén nem kötelesek kártéríteni.
EBROKER ismét rossz
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.