Máté Ferenc és Schilling Dániel lehívott összesen 126.500db részvényt, 375Ftos áron. Amit adhatnak el 396Ft alatt. Lehetett volna az eladási küszöb 600Ft is. 🤔 Reméljük sokáig nem adják el, mert ők is látnak fantáziát benne. https://bet.hu/newkibdata/128707969/DH_kozlemeny_20220414_MRP_HU.pdf
Nem igazán tud olyan jelentés jönni, ami hatására konstans elindulna felfele az árfolyam. Amíg a likviditás ennyire kritikán aluli, addig sok jóra nem lehet számítani rv árfolyamot tekintve.
idő kell ehhez. az alapok megvannak, semmi más dolgunk nincs, csak várni. aki még nem vett, vagy filózik, annak ezek a szintek bőven jó beszálló pontok még. Ami engem illet én nem hinném, hogy sokáig leszünk 600 alatt.. most bizonytalan a helyzet az eu-s pénzek körül is(a főnök valszeg ma is keménykedni fog, vagy legalábbis nem lesz békülékeny) de abban biztos vagyok, hogy a színfalak mögött meg fognak állapodni.. van az a pénz... jó kereskedést!
"A 2022-es év első negyedévben összesen így 39 156 tranzakció zajlott Magyarországon, amely az elmúlt tíz év második legerősebb évkezdése, a tavalyi felfokozott érdeklődés melletti évkezdettől is csak 5%-kal maradt el."
DUNAHOUSE részvény