A 124 Ft, pont beleillik a dupla csúcs célárába, valamint a pingi is ott vár! Persze ahhoz le is kellene törni a nyakvonalat és a támaszt alatta!! Eddig állta a sarat! Nincs papírom és nem is tervezek venni ebből, csak a technikai kép alapján figyelem. Új csúcsot nem várnék most, a harmadik szakasz úgy néz ki, hogy megvolt (1050), bár lehetett volna magasabb is! A negyediknek mélyebben a helye, 850 alatt, de 760-ig bezárólag! Persze csak az elmélet szerint! :) Ha most új csúcs lenne, akkor azt a harmadik szakaszhoz írnám és utána jönne a nagyobb korrekció (4.)! Tévedhetek is... DH/W ..ez volt az eredeti felállás, tervezet.. https://ibb.co/RDx2dsq
Nekem ez jó lenne, de ha nem így lesz beragadtam és ülhetek benne. Gyors haszonra számítottam, oszti előtti felhúzáskori eladást terveztem. A Vig beleköpött a levesbe.
Általában így van igen. Dunahouse viszont tavaly az utolsó napokban pont rallizott. Uzolsó percig emelkedett, ami nem szokás. Pont megfigyeltem akkor. Szóval nem feltétlen kell esést várni. Tavaly ingatlan business béka seggénél volt. Senki nem vett semmit! Most meg felfutóban. Minden hónap erősebb! Valamint tavaly jelentés után volt a szelvényvágás. Most előtte! Ha jó lesz a jelentés valamint kijön egy jó céláremelés, saját részvény vásárlás, akkor nem biztos az a nagy esés amit itt páran vizionálnak. Más a helyzet mint tavaly. Nagyon más!
Megérzés.Vágás előtt 1-2 nappal általában minden részvényt meg szokták tépni.Remélem,hogy ennél is ez lesz.Szép forgalom volt ma is,és ahhoz képest nem sokat esett.Voltak akik 10k-t is kivettek
Volt benne 2 jó kőr. Ad még osztalékot is. Mit vártok még. A Ronaldinyo gyerek 1300-at várt. Nem teljesen értettem azt se,de mindegy. A 700-at viszont erősnek érzem kicsit megmondom őszintén.
DUNAHOUSE részvény