Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az, hogy ma 96, nem jelenti azt, hogy ősszel, vagy egy jó KGY után nem lehet 120-40-60. Azok a nagy vételek még hozhatnak majd azoknak nagy hozamot, nem két hét alatt kell gazdagodni
Az, hogy ma 96, nem jelenti azt, hogy ősszel, vagy egy jó KGY után nem lehet 120-40-60. Azok a nagy vételek még hozhatnak majd azoknak nagy hozamot, nem két hét alatt kell gazdagodni
Persze. Ez technikailag teljesen rendben van. Kibújt a csökkenő tredvonal alól, visszatesztelte azt. Ez a 93-94 belefér szűkösen, de innen pattannia kell.
Szerinted minek a hatására volt a negyedeles? Bcs szülinapjára vagy hogy újra haja van mint 16 evesen? 😁 Az megint más kérdés hogy a brokik bacctak szet, de egy indok volt a negyedeleshez. És úgy hiszem, ha megint bejon, határzár ide határzár oda, meg kutya füle, a gennyes brokik megint szet fogjak csapni. Lehet nem negyedelik de felezik. És jó lenne ha nem. 1o0 rol lenne ez a mutatvany, hanem mondjuk 200 rol. Ahoz viszont jó lenne mostmar Alap dolgokkal nyilvánosság felé fordulni. Ez a mondanom lényege. Nem a ceg, nem a virus, hanem a mocsok brokik. Hanem a három úgy osszegyurva!
Iszonyat pára volt, de hideg. 29 fokról indultam a városból, volt olyan szakasz ahol 19-20 fok volt. Kötelező vételi ajánlatot tettem 1 Staropramenre, vettem egy imakönyvet kgy-re, meg a jól bevált pogácsadobáló gép. Szép barna pogácsa Barnának..na, nem rontom a levegőt, alszom inkább. 😂😂
Ne gondoljátok, hogy már nem indult el a dolog már nagyobb cégek belső szabályban kiadták, hogy október 1 és vissza áll minden az elsőhöz hasonlóban, csak nyugtatják az embereket. Minden otthonról fog működni A és B hét lesz a termelésben, de ha most ki jönne minden sikítozva rohangálnának megint az emberek :(
Akit elragadnak a hangulatai az bizonyára másképp látja. 10-20 Ft-os sáv alján már jönnek a mindensz@rlesz gondolatok. Az ok, hogy nincs bizalom. Ez is érthető, megtesznek érte mindent a cég részéről, hogy így legyen. Ez tényleg sajnálatos és dühítő is valahol.
Még egy 3 hónapos lezárás és csődbe ment MO. haveri kör fele nem bír ki még egy 3 hónapos karantént. Se melós, se KKV. Izoláció az érintett korosztályban, kötelező maszk viselés és fertőtlenítés, de dolgozni KELL!!! ENNYIKE!!!
Ahoz képest h Magyarország nem volt súlyosan érintett, ahoz képest negyedeltunk, és még megkerdezed ez hogyan érinti a deltat??! 😁 Ha le lesz zárva ha nem, gazdasági vonzata negatív irányban lesz!! Lehet nem annyira mint az elsőnél, de hogy lesz azt azért ne vedd fel vállrol.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.