Valószínű jól döntöttél. Gondolj bele, vesz a cég vagy nagy tulaj vagy a céghez köthető személy pappert, és rá minimális időre elkezd menni?! Azonnal benfentes vétel lenne … Pontosan ezért nem vettem mert, hosszú hónapokig akár 1-2 évet is ezen a szinten lehet vagy alatta, mint ahogy vásároltàk. Indulás előtt azert a jobban értesültek mindig az adott papperba vannak, na ott mindenki felszívodott….
80-körül még gondolkodtam is, hogy esetleg veszek Deltát, ezzel kapcsolatban itt is "érdeklődtem". Egyik - szektában is író - ismerősöm felhívott, hogy mi a véleményem a részvény várható mozgását illetően, azonban látva az irányokat, a változó likviditást és a Minsky-momentet, ami elég hosszúra sikeredett, úgy döntöttem, hogy nem veszek.
nagy az esély hogy a mi lufink vissza a 30asra , de nem csodálkoznék ha 20-asra esne , remélhetöleg nem fog azért vissza korrigálni , bár akkor bele lehetne szállni pár darab részvénnyel ----- mindenesetre én 2 fillért nem tennék bele
Valaki szóljon már a festőnek akarom mondani “Tiborcfiamnak” , hogy amikor a cég vagy Berki bármit vett azután mindig lejjebb volt az árfolyam hónapokig/ évekig! Miért lenne ez pont most másképp?! Kicsit benfentes vételnek tűnne hogy a cég vagy a céghez közelalló személy veszi a részvényt, és láss csodát elkezd felfele menni nagyon rövid időn belül.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.