Szerintem nem biztos, hogy megfogják venni ezt a mennyiséget !Azt azért figyelembe kell venni, hogy jönnek a 26 -ős választások és nagyon rezeg a léc. Ha nem úgy jön ki a lépés akkor a deltának sem lesz könnyű (ner függő )
A legnagyobb “gond” szerintem az ahogy írják a templomba , 2025 őszig veszik a sajat részvényt,addig nagy fordulatokra nem kell számítani …. Ebben a cégben mint az abra is mutatja még mindig nincs helyén minden….talán majd ha a srv is a helyere kerul , utana onnan tudnak dorombolni… addig szerintem total felesleges barmit varni…. Hisz hogyan johetne kulso akvi , mibol!???? Ha reszvennyel akarnak fizetni ahoz ez karcsu.. Ha felviszik az arat 25 őssze elott es azzal fizetnrk , akkor a sajat srv ar is magasabb amit meg kell venniuk , netto pofon vagjak magukat … ar felmegy akvi van, de kozbe extra aron veszik a 80 m pappert? ??Kicsit ellentmondasos …. Ne gondolja senki hogy a delta sajat maganak kart fog okozni 😂 Eloszor legyen meg a sajat srv,majd utana , hisz telejsen egyertelmu hogy ezen a szinteken fogjak megvenni nem 150-200 korul …. Es ha azt mondtak 25 ősz , akkor az hamarabb biztos nem lesz ismerve oket … Hatra lehet dolni meg egy evet szepen, mert ugye a tozsde elore araz…..de ha elkezd elore arazni es ok nem vettek meg a 80 m db akkor van cumi nekik, az meg nem lesz nekik🤣🤣
Mocskosul finoman fogalmazva is megszivattak titeket akik első perctől benne vagytok. Az a sok szabálysértés, büntetés , ami mellesleg nem kevés volt , a 20 mrd leértékelése , és sorolni lehetne ….. ez nem a delta befektetők karácsonya lesz megint ….valamikor év végéig vehetik a mennyiséget ami azt jelenti hogy ez az év már elment , 79 - nél nem lesz több. Azaz ez az év IS. Egy toll vonással szivatnak titeket 6 éve, egy toll vonás , szia fél év /év. Úgy húzzák az időt mintha kötelező lenne , mindig , bármivel, bárhogy, csak húzzák! Az egész 6 évetek erről szólt !!!!! Kezdték úgye a lock up papírokkal amit évekre beragasztottak, majd közölték 2 év után hogy jaj nem keletkeztetés , hanem majd bevezetés után számolják . (Nyoma volt ennek és van is amikor a keletkeztetés írták) És ezt 6 éven keresztül eljátszák veletek , valaminek vége , jön valami új , ami hónapokra rosszabb esetben évekre jégere tesz. És most is ezt csinálják a 4 m db papirral!!! Nagyon durva a story . Talán 1-2 év aztán lehet 120-150 is akár . Csak közbe a ner ideje ketyeg…. Van 18 hónapjuk , ezáltal a deltának is annyi ideje van , mert a ner megy levesbe 26 tavaszán, 2/3 az már biztos elment nekik mint deltának a 20 mrd 🤣🤣 (Számok , ídőrend lehet nem stimmel de a lényeg gondolom átmegy)
teljes mértékben igazat adok neked, sajnos élem amit írsz, óriási baki volt venni valaha is, őrületes nagy hiba, illetve keményen átbaszták azt aki vett, h egy korrekt jól prosperáló IT cég lesz, aztán 31 lett plusz az infláció stb, a nulla az nem nulla hanem még bőven mínusz, itt több száznak kéne lennie h valaha pluszról lehessen beszélni, 100-170-es vételeknél meg még többnek, már lassan a 210 se takarná be a 6 éves szopatást
Őszintén szólva én már sajnálom azokat a részvényeseket akik a csozito pappét megvették anno , vagy amiért benne kellett maradniuk. Brutális ahogy az a cég viselkedik 5-6 éve velük / veletek ! Mindenkit kicsontoztak 6 év alatt , tisztelet a nagyon kevés kivétel! 5-6 év rohadt sok idő, úgy, hogy 160-180 körül volt a pappe anno, és azóta jégre tették az árfolyamot és sok sok befektetőt! 20 éve játszok de ilyenre én még nem emlékszem hogy valaha is lett volna a Bét történelemben. Talán valamelyik részvénynél volt hasonló , de ott a vezetőségre rá is mentek ütőkkel.
Hol vagytok? Nektek tetszik hogy megy le??? Küzdelemre fel!! Jött vmi új no name az is remelem egy Ft t nem fogad el a munkáért mert mi rv sek sem jártunk még jól
Ez egy aljánál Is aljább rv!! Csütörtök este újra jósda Bírom h szekta tagok oromkodnek hogy 35-69 és a sok év azzal mi van? Kb 300 lenne akkor lehetnének boldogok!
Egy vicc hogy semmi kontroll nincs a topikgazdákon és moderátorokon, azt és úgy tiltanak amihez éppen kedvük szottyan. Így már annyira nem is csodálom hogy ennyi kamureg van szinte minden topicban.
Szevasz Flendi! Te értetted ezt a 10 napos kitiltásunkat??? Én egyáltalán nem éreztem, hogy személyeskedő lett volna amit írtál és én is próbáltam poénosra venni a félreértést és még véletlenül se durváskodni. Vajh ki lehetett az a jótét lélek aki hajnali fél1-kor bekattant, hogy mi személyeskedtünk egymással??
Nutika mutika 🤣 Na mizu a sztar papirral? Kiveszik 71-en igy a 6.évben ?🤣🤣 71 forint érted, 71 forintról dumcsiztok 6 év után. Mert eddig a Delta kivette a szekta meg bevette 🤣🤣🤣
Amúgy sok ilyen képzelt barátod van? Hangokat hallasz a szobában amikor egyedül vagy? Tényleg olyan mintha látogatási időben csöppentem volna be valamelyik kórterembe. :))) De meg ne sértődj, nem akartlak le degradálni! Tényleg szórakoztató. :)
Szia Lastdepo, ne játszd a “hülyét”😉 Ui: miután végeztél a festéssel, utána jelentél meg ezzel a névvel, már akkoriban is leolvastak téged az uj topikba a regiek , de elég visszamenni az időben kicsit , es nyoma van a forumon . De lenyegtelen is valojaban ,csak ne jatszd a hulyet . Nagy fiu ,Nutexedel mi ujsag amugy?🙂
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.