Azért erre a papírra figyeljünk oda, mert szerintem lehet vele keresni napi pár-százalékot is, bár nem nagy pakkokkal, ha az ember odafigyel. Ami most kezdődött az megmagyarázhatatlan és nehezen követhető, de lehet, hogy egy kicsit nagyobb kockázattal lehet benne szemezgetni már csak a játék kedvéért is, mert az utóbbi egy hétben semmi olyan nem történt itt, ami az adrenalinszintemet egy kicsit is megmozgatta volna, és a pulzusom is akkor ment fel, ha elmentem pár kilométert futni. :)
Eléggé belendült, amit a 100-körüli vételek profitrealizálása szempontjából érthető, és szerintem - ha mázlijuk van - 110-120 közé felhúzhatják, aztán utána vissza, a következő körre, de szerintem ma még visszanézhet a 102-re is.
Ez a Fórum azért van, hogy a tényekről is írjanak, ne csak az illúziókról. Te miért olvasod? Ezek szerint mazochista vagy? Van olyan, hogy "böszme fórum"? Én egyébként "böszme-ellenes" vagyok. :) De, ha a "fórum társakat" egybeírod, akkor még érthető is lenne, hogy mit akarsz írni, bár az is személyeskedés. :) Szóval csak "jót és jól, ebben áll a nagy titok", ahogyan nagy költőnk - tudod, a Kazinczy-díjas Győzike - írta. :) Hálás lennék, ha érthetően el tudnád mondani, hogy mit akarsz! :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.